REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Corina Martin “a copt” o asociaţie de promovare a turismului şi cu primarul din Alba Iulia

Corina Martin “a copt” o asociaţie de promovare a turismului şi cu primarul din Alba Iulia

Replica API 27 noiembrie 2015 | 00:31 408

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, a venit în vizită la Constanța pentru a discuta oportunitatea înfiinţării Asociaţiei de Promovare a Turismului ALBA, după modelul celorlalte Asociații pe care le avem în țară. Acesta a avut o discuți cu președintele Federației Asociaților de Promovare Turistică din România, Corina Martin.

În cadrul discuției au fost abordate mai multe teme, una dintre ele fiind posibilitatea introducerea Taxei de Promovare a Turismului la Alba şi preluarea modelului Constanţa, pentru a implementa Alba City Pass şi Alba Iulia City Break. În cadrul unei postări pe o reţea de socializare, Corina Martin a ținut să îl felicite pe primar pentru implicarea sa: „Felicitări! Asociația Litoral - Delta Dunarii creează încă un model. Deci, ne apucăm de treabă și la ALBA IULIA. Un oraș tot mai bine orientat către dezvoltarea și promovarea turismului local, orașul pe care l-am premiat în primavară pentru cea mai frumoasă cetate istorică, la Gala Fashion Tourism Awards la București, orasul în care vrem sa infiintam a 15-a Asociație de Promovare a Turismului, membră în Federația Asociaţiilor de Promovare Turistica din România - FAPT!. Dl. Primar Horea Hava și city managerul Nicolaie Moldovan au o viziune și o abordare absolut deschisă pentru promovarea turismului local, și au dovedit asta din plin în ultimii ani, prin toate investițiile pe care le-au făcut în filme, materiale și evenimente de promovare Alba Iulia”.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108