REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Corina Martin şi-a tras parteneriat şi cu Federaţia de Tenis

Corina Martin şi-a tras parteneriat şi cu Federaţia de Tenis

Replica API 16 februarie 2016 | 19:38 410

Colaborare

Colaborare

Corina Martin şi George Cosac

Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) și Federația Română de Tenis (F.R.T.) au încheiat luni, 15 februarie, un protocol de colaborare prin care își propun schimbul de informaţii si organizarea de acțiuni de promovare în comun, în scopul promovării potențialului turistic, a destinațiilor turistice și a tenisului din România.

Prin protocol s-a stabilit că F.A.P.T. va promova calendarul de competiții și evenimente F.R.T, iar F.R.T va promova destinațiile turistice românești reprezentate de Asociațiile membre F.A.P.T prin competițiile și evenimentele proprii.

„Am propus F.R.T. acest Parteneriat pornind de la colaborarea noastră de anul trecut între Asociația Litoral Delta Dunării (A.L.D.D.) și F.R.T. pentru Cupa Davis, atunci când am devenit Sponsorul Oficial al echipei României, care a jucat împotriva Slovaciei în echipamente Mamaia Style și promovând stațiunea Mamaia. În plus, A.L.D.D. l-a investit oficial pe Horia Tecău cu titlul de Ambasador al Litoralului Românesc și suntem mândri să asociem promovarea turismului românesc cu sportivii de renume internațional ai României și cu tenisul românesc.” a declarat Corina Martin, președintele F.A.P.T.

De asemenea, F.A.P.T. consideră că evenimentele și calitatea serviciilor turistice sunt principalele elemente cu care putem atrage turiști în destinațiile de vacanță românești.

„Suntem onorați că încheiem astăzi primul nostru Protocol oficial cu o federație sportivă, și anume Federația Română de Tenis, cu care ne aflăm deja într-un excelent Parteneriat. Felicit personal conducerea F.R.T. și pe președintele George Cosac pentru că au înțeles importanța unei alianțe care pune în valoare turismul românesc, pe care ne propunem astfel să îl promovăm și prin tenis, un sport care a făcut cunoscut și apreciat numele României în lumea întreagă” a mai adăugat Corina Martin.

La rândul său, George Cosac, președintele F.R.T a declarat: „Ne bucuram sa incheiem astazi un parteneriat care promoveaza tenisul romanesc si pune in valoare destinatiile turistice ale romanesti.”

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614