26.6° Constanța Vin., 30 Sept. 2022
Anul XX Nr. 6138
26.6° Constanța Vineri, 30 Septembrie 2022 Anul XX Nr. 6138

Corina Martin: Sportul de masă nu este încurajat la Constanța! VIDEO

Replica API 18 septembrie 2020 1412

Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța și Daniel Constantin Moraru, candidatul PER la Consiliul Județean Constanța, au organizat în data de 17 septembrie 2020, o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentate proiectele acestora. Cel mai important dintre acestea, este Campusul Olimpic, un complex sportiv care se va întinde pe 70 de hectare.

Corina Martin, alături de Daniel Constantin Moraru, a vorbit despre proiectele pe care le-au pregătit pentru constănțeni. Dacă aceste proiecte au început cu Parcul Modern și Mica Veneție cel de-al treilea se va numi Campusul Olimpic. Pe lângă aceste trei proiecte, candidata la Primăria Constanța a propus și parcări supraterane în Tomis Nord, care vor avea și locuri de joacă pentru copii la nivelurile superioare, dar și o refacere a parcului Tăbăcărie care ar urma să beneficieze de o pistă pentru bicicliști, de parcari supraetajate, de locuri de joacă pentru copii, cât și de o renovare a Teatrului de Vară.

Îi invit pe constănțeni să creadă în aceste proiecte

În ceea ce privește Campusul Olimpic, Corina Martin a precizat faptul că: ”La Constanța nu avem facilități și infrastructura pentru a organiza evenimente sportive mari. Am aflat care sunt nemulțumirile sportivilor, dar și ale părinților care vor să își ducă copiii la sport în condiții normale. Ne-am gândit la un campus sportiv, care va fi amplasat în zona Cora Brătianu, pe o zonă de 70 de hectare de teren. O să fie zone specifice pentru fiecare sport în parte, vom asigura spații de cazare, totul pe fonduri europene. Un asemenea campus va putea permite Constanței să devină gazda unor evenimente naționale și internaționale. Îi invit pe constănțeni să creadă în aceste proiecte“.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Municipiul Constanța are nevoie de proiecte, nu de vorbe

” Cu responsabilitate și devotament față de locuitorii județului Constanța îmi asum realizarea proiectelor pe care le propun alături de echipa mea. Crezul meu este acela că Municipiul Constanța are nevoie de proiecte, nu de vorbe!” a declarat Daniel Constantin Moraru. La conferința de presă a mai luat parte si avocatul Alexandru Lisievici, candidat la Consiliul Municipal Constanța, care a vorbit despre schimbarea Constanței în bine, un oraș care deocamdată este un mediu destul de ostil tinerilor. În cadrul conferinței de presă a fost lansat și ziarului manifest ” PERfeCT info”, un ziar pentru toți locuitorii Județului Constanța.

Virgil STOIAN

Cod mandatar Corina Martin 21200195

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Prima pagina

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620