REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Corina Martin: „Trebuie să încheiem aici 20 de ani de conducere PSD“

Corina Martin: „Trebuie să încheiem aici 20 de ani de conducere PSD“

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:36 2151

Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța, a intrat în bătălia electorală cu mari speranțe și cu o mulțime de proiecte benefice constănțenilor. În două luni, s-a aflat zilnic în mijlocul oamenilor, le-a aflat problemele, a mers printre blocuri și a găsit un oraș altfel față de cum ni-l tot prezintă primarul Decebal Făgădău. A găsit cartiere fără locuri de joacă, fără spații verzi, fără școli sau fără utilități. În cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, Corina Martin ne-a dezvăluit ce emoții o încearcă pe ultima sută de metri, a vorbit, din nou, despre proiectele sale, dar i-a transmis și un mesaj actualului primar: ”Este timpul, domnule Făgădău, să înțelegeți că trebuie să încheiem aici 20 de ani de conducere PSD la Constanța”, spune Corina Martin.

În debutul interviului, Corina Martin a reamintit constănțenilor ce a determinat-o să intre în această cursă electorală, dar a dezvăluit și câteva dintre problemele expuse de constănțeni în cele două luni de când străbate cartierele Constanței. ”Pentru mine este o întreagă provocare. Nu am fost om politic, fără nicio funcție publică vreodată, dar am trecut în această zonă și, pentru mine, a fost o provocare. S-a dovedit a fi o reală provocare și pentru oamenii care i-am adus în echipa mea și pentru că toți cei pe care i-am propus pe lista mea pentru Consiliul Local, de asemenea, nu au făcut politică. Suntem cu toții oameni dintre oamenii Constanței și nu cred că politica e în limba chineză. Dacă ar fi, se învață. Ne-a adus o oportunitate fantastică, să cunoaștem Constanța așa cum nu o cunoșteam. Eu sunt constănțeancă născută și crescută aici, părinți dobrogeni, nu o cunoșteam așa. Dintre blocuri, Constanța este cu totul alta față de cum ne-au prezentat-o cei care ne conduc. Ne-am întâlnit cu foarte mulți oameni, nu a rămas nicio zonă în care să nu fi ajuns, am ajuns și în cartierele mărginașe, ne întoarcem în aceste zone, vom încheia, vineri seara, în Piața Ovidiu, acolo de unde am și început, pe 15 iulie”, a spus Corina Martin.

Corina Martin: Oamenii l-au așteptat pe Făgădău pe stradă

”Îmi pare rău să-i transmit domnului primar, aș fi vrut să le transmită constănțenii, că sunt atât de multe probleme nerezolvate, încât mie, ca primar al Constanței, nu mi-ar ajunge 4 ani să le rezolv. Enorm de multe probleme, cele mai mari o reprezintă lipsa locurilor de joacă, lipsa spațiilor verzi, lipsa parcărilor. Sunt multe familii care au copii, copiii se joacă printre mașini, printre betoane, e un oraș trist, al stâlpișorilor, nu al verzișorilor. L-au așteptat pe stradă pe domnul primar Decebal Făgădău, oamenii nu l-au văzut. Oamenii ne spun că nu a mai venit nimeni la ei de foarte mulți ani, mai mult de patru ani”, a completat candidatul PER la primărie.

A fost o extrem de proastă gestionare a Constanței

Corina Martin a scos în evidență, încă o dată, proasta gestionare a orașului, a nevoilor constănțenilor. ”Am văzut că acum se fac tot felul de lucrări, se anunță tot felul de proiecte, nu știu de ce nu au făcut în patru ani. A fost o extrem de proastă gestionare a Constanței și a resurselor ei, un management foarte prost. Vom face un audit la primărie, pentru că distanța dintre ceea ce am văzut noi, din declarațiile primarului, și ceea ce am găsit în cartiere, este una extrem de mare. Asta ne pune pe gânduri. Nu pot să înțeleg cum nu au fost suficienți 4 ani să rezolvăm aceste probleme, unele facil de rezolvat, care puteau fi rezolvate printr-o mai bună grijă față de cetățean. Această ignoranță față de cetățeni va fi sancționată la vot. Trebuie să mergem la vot, să votăm o politică curată, un om al faptelor și să facem o reală schimbare la Constanța”, a mărturisit Martin.

Dacă nu va câștiga primăria, Corina Martin va rămâne în Consiliul Local

Candidatul PER este un om realist și spune că, dacă nu va câștiga primăria, va rămâne în Consiliul Local pentru a rezolva problemele constănțenilor, așa cum le-a promis. ”Am analizat toate scenariile atunci când am făcut acest pas, am luat în calcul și poziția 1 pentru Consiliul Local, mă voi ocupa de problemele Constanței, pentru că asta am promis oamenilor. Duminică avem puterea votului, oamenii au puterea în mână. Vot cu vot, puterea trebuie să crească. Pe poziția 11 sunt pe buletin de vot, asul din mânecă pentru Corina Martin, primarul PERFECT pentru Constanța, așa spune programul meu. Nu eu sunt perfectă pentru Constanța, am vrut să spun că fiecare constănțean e perfect pentru orașul lui, astfel încât să-și găsească motivația să rămână aici, să contribuie pentru oraş, împreună că creăm un oraș perfect pentru România. Brăduțul este simbolul nostru, al ecologiștilor, îl veți regăsi pe buletin de vot.

Mesajul pentru Decebal Făgădău: Îl invit să ne spună ”Rămas Bun”, să părăsească această luptă cu capul sus!

Corina Martin i-a transmis un mesaj acid primarului actual, Decebal Făgădău, pe care vă invităm să-l citiți: ”Îl invit foarte serios să ne spună «Rămas Bun», să-și asume, cu bune și cu rele, tot ce s a întâmplat în acest mandat și cât a fost viceprimar, să părăsească această luptă cu capul sus și să ne lase pe noi, constănțenii, să ne recâștigăm orașul. Este timpul, domnule Făgădău, să înțelegeți că trebuie să încheiem aici 20 de ani de conducere PSD la Constanța, un management care nu a produs pentru Constanța și a condus orașul în jos, e timpul să ne asumăm greșelile și indiferența față de constănțeni. Vă chem să faceți un pas în spate, să lăsați oamenii noi să facă politica pe care n-au făcut-o marile partide și să îi lăsați pe cei care iubesc orașul, care-i iubesc pe constănțeni, să muncească pentru oraș, împreună cu oamenii”.

Proiectele Corinei Martin pentru Constanța

Corina Martin a făcut o trecere în revistă a proiectelor sale, punând, astfel, accent pe viitorul Parc Modern, urmând să se amenajeze 20 de hectare de spațiu verde. În materialul video de mai jos puteți afla mai multe despre parcul simbol al Constanței, Tăbăcărie, dar și despre proiectul Mica Veneție, o construcție hidrotehnică, în mare, în dreptul Cazinoului din Constanța, pe o suprafață de 10 hectare. Puteți afla detalii și despre parcările supraetajate din cartierele Constanței. Totodată, în materialul video mai puteți afla detalii despre campusul sportiv, ultimul proiect lansat de Corina Martin. ”Am gândit acest proiect pentru că sportul nu este încurajat la Constanța. Vorbim despre un complex ce va cuprinde toate disciplinele sportive dar și ateliere de creație, unde vor avea acces inclusiv cluburile sportive din Constanța”, spune Martin.

În VIDEO de mai jos puteți afla și mesajul transmis de Corina Martin pentru contracandidații săi!

Cod Mandatar Financiar PER - 21200195

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367