REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cornel Galeș, înmormântat de străini. De ce fiica, fratele și fosta soție nu vor să mai audă de el

Cornel Galeș, înmormântat de străini. De ce fiica, fratele și fosta soție nu vor să mai audă de el

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:00 441

Cornel Galeș

foto: captură

Cornel Galeș nu a reușit de-a lungul vieții să păstreze relații bune cu singurele lui rude. Și-a părăsit fiica și soția atunci când a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete, iar cu fratele lui nu mai vorbea de ani buni.

Cornel Galeș a murit duminică, la 57 de ani, într-un accident de mașină în Spania. Soțul regretatei Ileana Ciuculete nu era în relații bune cu singurele lui rude, iar acum a ajuns să fie îngropat de străini și de o femeie pe care a iubit-o timp de câteva luni, Viviana.

Mai mult, ca să-i poată aduce în țară trupul neînsuflețit, fosta lui iubită a făcut chetă printre prietenii lui Cornel, pentru a strânge banii necesari cheltuielilor de repatriere. Cornel Galeș are loc de veci lângă Ileana Ciuculete, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani.

Galeș și-a părăsit soția, Neli Pintoiu, și fiica, Claudia, în urmă cu 27 de ani, pentru a se căsători cu Ileana Ciuculete. Nu a mai păstrat niciun fel de relație cu cele două și nici faptul că fiica lui l-a făcut bunic n-a schimbat lucrurile.

De asemenea, Cornel Galeş a murit neîmpăcat cu gândul că fratele său și soția acestuia i-au ascuns faptul că tatăl lui a murit. Mai mult, el i-a acuzat pe cei doi că l-au dus pe tatăl lui la azil pentru a-i vinde apartamentul! Cei doi frați nu și-au mai vorbit de-atunci, iar Marian Galeș nu a venit nici la înmormântarea Ilenei Ciuculete.

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei, lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu”, s-a plâns la un moment dat Cornel Galeş la WowBiz.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA FACUT DREPTATE
1
0
ca nici el..GALES,n-a vrut sa mai auda de familia lui,atunci cand biata fetita avea doar 4 anisori..si nici nu i-a platit pensia pana la majorat...cu ce moneda platesti..asta primesti..exista DUMNEZEU in aceasta viata...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614