REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cornel Galeș, plâns de fiica vitregă, renegat de fiica naturală. Ce mesaj trist a scris fata Vivianei

Cornel Galeș, plâns de fiica vitregă, renegat de fiica naturală. Ce mesaj trist a scris fata Vivianei

Replica API 7 decembrie 2019 | 00:00 431

Cornel Galeș, Viviana și Sasha

foto: arhivă personală

Cornel Galeș, care s-a stins din viață pe 1 decembrie 2019, în Spania, în urma unui teribil accident de mașină, a ajuns să fie înmormântat de străini și nu de rudele se sânge, fiică sau frate, cu care s-a certat în timpul vieții. În schimb, fata vitregă, Sasha Măntoiu, îl plânge pe Facebook și are numai cuvinte frumoase la adresa lui.

Încurcate sunt căile vieții! Cât timp a trăit, Cornel Galeș nu a reușit să stabilească o relație bună cu propria lui fiică, din primul mariaj, cel cu Nela Pintoiu, însă a avut o relație excelentă cu Sasha, fata fostei lui iubite din ultimii doi ani, Viviana. Tânăra a scris un mesaj emoționant pe Facebook, la câteva zile de la moartea soțului cântăreței Ileana Ciuculete. ”Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine. Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine.

Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!”, a scris Sasha Măntoiu, fiica Vivianei Măntoiu, femeia cu care Galeș s-a iubit după moartea artistei Ileana Ciuculete, care ne-a părăsit pe data de 14 martie 2017.

În schimb, Claudia, fata biologică a lui Cornel Galeș, nu a făcut nici o postare și, din câte se știe, nu a avut nici o relație, de nici un fel, cu tatăl ei. Contactată de reporterii Click!, după decesul bărbatului, mama ei, Nela Pintoiu, ne-a declarat: ”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”. Reporterii Click! au aflat că Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala Superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa-i scrie fata cand atatia ani nu a fost in viata ei procedeaza corect
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102