REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Coronavirus: Angelina Jolie: Copiii îşi vor aduce aminte de perioada închiderii şcolilor toată viaţa

Coronavirus: Angelina Jolie: Copiii îşi vor aduce aminte de perioada închiderii şcolilor toată viaţa

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:00 1006

Angelina Jolie

Angelina Jolie şi-a anunţat intenţiile de a oferi, în colaborare cu BBC World Service, informaţii despre pandemia de COVID-19 publicului tânăr, în opinia actriţei, copiii fiind cei care îşi vor aminti această experienţă ''toată viaţa'', informează Press Association, citată de Agerpres.

Actriţa de la Hollywood colaborează în prezent cu BBC World Service pentru a crea un program digital special cu informaţii despre coronavirus.

"Copiii nu au mai fost privaţi de şcoală la o scară atât de amplă de la cel de-Al Doilea Război Mondial. Este un moment pe care şi-l vor aminti pe tot parcursul vieţii", a spus actriţa în vârstă de 44 de ani.

"Este o experienţă pe care generaţiile mai mari, în ciuda altor momente asemănătoare, nu au trăit-o".

"Felul în care copiii traversează această perioadă - de la instrumentele şi informaţia pe care o pot accesa până la modalităţile în care comunică şi se ajută unii pe alţii - va fi unică pentru generaţia lor".

"Vrem să ajutăm copiii să aibă acces la conţinut de încredere şi la instrumente care le vor fi de folos pe perioada pandemiei - să-i sprijinim inclusiv să caute informaţii de încredere şi bazate pe fapte, să pună sub semnul întrebării informaţiile pe care le primesc şi să înveţe din experienţele celorlalţi'', a mai spus Jolie, mama a şase copii.

''My World: Coronavirus'' va fi un episod special al seriei ''My World'', un program global, dedicat unui public tânăr, care îşi propune să explice ''poveştile din spatele ştirilor''. Seria este produsă de Angelina Jolie. Noul episod va fi lansat pe canalul de YouTube BBC My World şi distribuit pe toate platformele BBC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cred ca le pare rau !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367