REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Coronavirus - Anisie la începerea şcolii: Să nu apară acea stigmatizare a persoanei care s-a îmbolnăvit

Coronavirus - Anisie la începerea şcolii: Să nu apară acea stigmatizare a persoanei care s-a îmbolnăvit

Replica API 2 septembrie 2020 | 23:23 1348

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a făcut un apel, miercuri seara, la elevi, părinţi şi profesori să nu stigmatizeze o persoană care s-a îmbolnăvit de coronavirus.

"Aş vrea să fac un apel - dacă cumva se întâmplă să existe un caz de îmbolnăvire, aş face apel către părinţi, către profesori, către elevi să nu apară acea stigmatizare a persoanei care s-a îmbolnăvit. Nimeni nu îşi doreşte să se îmbolnăvească, nimeni nu îşi doreşte acest lucru. S-a întâmplat, prin urmare, dacă revine la cursuri, revine pentru că este sănătos", a declarat Anisie, la postul public de televiziune, scrie Agerpres.

Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevi în contextul începerii noului an şcolar este "să păşească cu încredere către unitatea de învăţământ, să vină în spaţiul şcolii la cursuri".

"Dar, în acelaşi timp, fac un apel către toată lumea să respecte cu stricteţe normele de combatere a îmbolnăvirilor. Este important să fim educaţi, este important să rămânem sănătoşi", a precizat ministrul Educaţiei, la TVR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca eu ca parinte am copilul la gradinita - gr.mare, sau la pregatitoare, de ce nu pot face scoala cu el acasa, daca am posibilitatea? De ce sa fiu obligat sa trimit copilul la scoala, daca oricum e de kkt si programa si situatia? Considerand ca il pot invata eu suficient de bine.
3
2
A dat cei mai nenorociti ministrii post decembristi. Numai daca te uiti la ei le vezi incompetenta in ochi si pe fata nu mai zic de marlanie si prostie.
3
0
Dupa ce ne au fugarit arestat carantinat amendat si batut timp de 6 luni vin acum si pretind ca ar fi bine sa nu fie stigmatizati cei care se imbolnavesc. Pai vor fi. Si doar din cauza ca acest guvern de incompetenti asta a facut si face in continuare. Interneaza asimptomatici obliga purtarea mastilor va obliga vaccinarea. Nu e normal sa fie stigmatizati in aceste conditii cei care fac covid? Si daca sunt stigmatizati este din cauza voastra si a prostului incetinit de la Cotroceni. Handicapatii dracului! Rade toata Europa de noi din cauza voastra. Ne au inchis toti portile. Jigodii penale!
4
0
De ce nu? Toti sunt egali? Nu! Unii sunt mai rezistenti altii fatalai patentati!
1
2
Ce hal de ministru
3
0
Mareste idioato salariile la profesori!
7
1
Prostia intruchipata.
8
2
Sa va fie rusine. Copiii nostri nu sunt cobaii vostri!
13
3
Hal de ministru
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218