REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Coronavirus: FRF diminuează salariile tuturor angajaţilor cu 20%

Coronavirus: FRF diminuează salariile tuturor angajaţilor cu 20%

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 708

Răzvan Burleanu, foto gsp.ro

Federaţia Română de Fotbal a anunţat marţi că începând cu 1 aprilie salariile tuturor angajaţilor, inclusiv din zona tehnică, vor fi diminuate cu 20%, din cauza crizei provocate de pandemia de COVID-19.

"Având în vedere situaţia actuală din fotbalul românesc, situaţie cauzată de evoluţia pandemiei COVID-19, în spiritul solidarităţii întregii familii a fotbalului românesc, Federaţia Română de Fotbal a hotărât ca începând cu 1 aprilie, toate salariile angajaţilor FRF, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20%. Federaţia Română de Fotbal consideră că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate şi înţelegere", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF, potrivit Agerpres.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu afirmă că decizia constituie o datorie faţă de membrii afiliaţi: "Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc".

Federaţia Română de Fotbal precizează că este în contact permanent cu autorităţile naţionale, precum şi cu forurile fotbalistice internaţionale, şi e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc.

Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă. Aceasta a fost decretată la 16 martie de preşedintele Klaus Iohannis pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AFARA CU BURLEANU ANTI-ROMAN din nastere!Mortii matii de incult disgratios n ai nicio treaba cu fotbalul tu nu ai auzit de HAGI si vrei la FRF?Ca majoritatea functiilor publice in Romania si asta este ocupata de un mic ce se vrea mare ,pacat ca este doar un MARE IMPOSTOR!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614