REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Coronavirus: Gala Primetime Emmy Awards 2020 se va desfăşura într-un format virtual

Coronavirus: Gala Primetime Emmy Awards 2020 se va desfăşura într-un format virtual

Replica API 31 iulie 2020 | 00:00 974

Cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, considerate echivalentul premiilor Oscar în industria de televiziune, se va desfăşura într-un format complet virtual din cauza epidemiei de COVID-19, care continuă să se propage în Statele Unite, informează AFP, citată de Agerpres.

Organizatorii evenimentului, programat în data de 20 septembrie, au expediat o scrisoare tuturor artiştilor nominalizaţi, ale căror nume au fost anunţate marţi, pentru a îi informa că tradiţionala ceremonie organizată la Los Angeles nu va avea loc în acest an în formatul său tradiţional.

Anunţul nu reprezintă însă o surpriză, ţinând cont de criza sanitară actuală, însă organizatorii Primetime Emmy Awards nu luaseră până miercuri o decizie oficială, spre deosebire de cei ai altor evenimente sau festivaluri.

"Aşa cum probabil aţi ghicit deja, nu vă vom cere să veniţi la Microsoft Theatre, în centrul oraşului Los Angeles, pe 20 septembrie. În acest an, va avea loc încă o dată cea mai importantă seară din industria de televiziune... dar acum noi vom veni la voi", au anunţat organizatorii galei în această scrisoare, publicată miercuri în presa americană şi al cărei conţinut a fost confirmat pentru AFP de un purtător de cuvânt al evenimentului.

"Vom înfiinţa o echipă de tehnicieni, producători şi scenarişti de prim rang pentru (...) a veni să filmeze la voi acasă sau în locul ales de voi", precizează documentul, semnat de echipa de producţie şi de Jimmy Kimmel, care va fi prezentatorul galei.

"Deci, ce ţinută veţi purta? Tema noastră informală pentru această gală este 'veniţi aşa cum sunteţi, dar faceţi un efort!'", au glumit organizatorii.

"Dacă doriţi să purtaţi o ţinută de seară, am adora acest lucru, dar, pe de altă parte, dacă vă aflaţi în Marea Britanie şi acolo este ora 03:00, poate că veţi dori să rămâneţi într-o pijama făcută de un mare creator de modă şi să fiţi înregistrat în timp ce staţi în pat!", au adăugat organizatorii galei Primetime Emmy Awards 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614