REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CORONAVIRUS la UNIVERSITATEA OVIDIUS!

CORONAVIRUS la UNIVERSITATEA OVIDIUS!

Replica API 30 iunie 2020 | 12:31 7673

Una dintre angajatele din cadrul Direcției Resurse Umane și Salarizare (DRUS), din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, a fost testată pozitiv după ce a revenit recent din concediu. Astfel, Universitatea „Ovidius” din Constanța anunță intensificarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

În acest context, a fost declanșată o anchetă epidemiologică internă, pentru identificarea contacţilor și supravegherea acestora. Până în acest moment, a fost testat întregul personal al DRUS. Totodată, s-au dezinfectat toate spațiile administrative. De asemenea, se mențin măsurile dispuse prin Decizia nr. 98/15.05.2020 a conducerii: restricționarea activităților cu publicul la sediile Universității „Ovidius” din Constanța, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor.

Ce spun reprezentanții Ovidius

"Facem un apel către toți angajații și studenții, dar și către partenerii instituționali să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online. Vă reamintim adresa de e-mail a Rectoratului UOC, rectorat2@univ-ovidius.ro, și a Registraturii UOC, registraturauoc@univ-ovidius.ro.", au precizat reprezentanții Universității Ovidius.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am citit toate comentariile la acest articol. Cred ca suntem intr-o epidemie de rautate si venin.Virusul nu reprezinta un pericol asa de mare pe langa ura viscerala a multora dintre semenii nostri.
2
0
Cati bani ati luat????? Mai lasati ne ca ne ari innebunit
3
7
Tu ai 2 atuuri, 1. ca esti nepotul prof Sarbu si 2. ca ai extremitatile proeminente, nasul, etc. si ai succes la fetele de la birouri. Laure, noi te iubim - Caca tine nu mai gasim !
3
2
eu cred ca nu sti despre ce vorbesti,de anu de zile castiga aceasi firme,spre exemplu pe IT monopolul este detinut de m7,micro net .In plus este clar doar daca te uiti la pret si mai este ceva multe din cele de la achizitii nu suporta tandemul Lumi si Simo
4
1
Aberezi! Si chiar daca ii verifica cineva, ii prostesc din vorbe. Cum sa demonstrezi ca nu se deruleaza in conditii normale sau cum se negociaza, daca nu stai practic langa respectivul, neavand experienta fenomenului achizitii? Cum demonstrezi ca, conducatorul da aprobare tacita? Ce naiba tot aberezi aici. Si forul ala superior pe care il mentionezi, sunt niste prosti ca din cauza asta ii si prostesc. Ce idiot-idioata esti.
5
3
Eu,DGA,Sarbu Laurentiu coordonez achizitiile si pe cuvant de onoare ca nici una dintre finele mele nu fura,una e sef birou dar e deranjata ca e si cealalta pe acolo,pentru Simona am vb deja cu bobita sa o duc la.camine ca sa nu faca Lumi show in continuare.Insisit,fara stirea mea nu fura nimeni !
10
0
oare in ultimii 10 ani i-a verificat cineva vreodata cum se deruleaza achizitiile lor?sau sa fie intrebati daca au macar bunavointa sa negocieze pretul in castigul institutiei? pe cei ce se ocupa de buget, cum il creeaza? pe ce considerente? pe ce fel de categorii de cheltuieli? cineva din forul superior verifica ce incasari se fac lunar?normal ca nu,ca si cei din forul superior sunt niste habarnisti. se poate pune mana in foc ca nimeni nu a facut asa ceva vreodata. si porma ne miram ca de ce sunt atatea cheltuieli inutile. mai mult de atat, ne mai miram ca de ce dau cu tifla in nas.
10
0
cei de pe mamaia sunt cei mai corecti. fara ei nu exista spiritul de turma. daca cursul BNR la euro in ziua respectiva este 4,4444 lei, ei cumpara pentru universitate cu 5,5555 lei. ca asa sunt ei, mai presus si decat BNR.
9
0
A luat de la breeze ca pe 400 locuri sunt 3000 de oameni!!
3
0
directia e relatia cu furnizorii, legatura cu furnizorii, aceiasi furnizori an de an. e mai greu sa priceapa lucrurile astea profesorii. profesorii sa stea acolo in banca lor cu studentii lor si sa-si vada de cursuri ca pentru asta sunt platiti. nu e treaba lor ce se cumpara si cum se cumpara.
7
0
pot fi si profesori, si lectori si conf, dar cei de la birouri sunt elitele universitatii. personalul de acolo e de tip piramidal. in functie de cine e mai vechi si cu saru-mana la papa de la vatican o duce bine, dar bine de tot. salarii babane oricat s-ar chinui vreun rector sa destrame ce e acolo, nu va reusi in veci. sunt legati ombilical unul de altul. probabil si din aceasta cauza, de acolo s-au sustras bani in atatia ani. niciodata, dar niciodata, nimeni nu va raspunde pentru delapidari, dar niciodata. poti spune ca la birouri functioneaza la capacitate maxima,BRATVA.
15
0
HAZNAUA UOC SE INCHIDE DEFINITIV , IN SFIRSIT
8
7
Cretina infestat behaia in stanga si in dreapta ca nu crede in aceasta pandemie. Si ea si dobitocul de barbatu-su sunt dureros de stupizi.
17
1
chiar asa! prinde orbul, scoate-i ochii. atunci de ce se mai pune problema salariilor cand se platesc din impertinenta si nepasare asemenea sume??30000 lei, este totusi o suma considerabila, ca sa nu mai spunem de 80000 euro!!cam cate salarii se plateau de banii astia, sau cate lucruri folositoare se puteau cumparau pentru universitate?asta inseamna un management performant!sa fii cu nepasare,chiar si daca se ajunge in astfel de situatii. nu va asteptati sa se schimbe ceva pe viitor pana nu rupi "raul" din radacina. oamenii managementului vechi sunt aceeasi cu oamenii noi. nu va faceti iluzii
8
0
degeaba se comenteaza, dar universitatea a facut un bine diviziei de paza cand a platit penalitati in cuantum de 80000 euro si 30000 lei pentru intarzieri la plata facturilor in 2017. asa e la statul roman, nu conteaza cum se gestioneaza banii, ci tertipurile legale de a sifona bani. totul curat si decent prin hotarare de instanta judecatoreasca ca sa nu raspunda nimeni pentru faradelegi. prinde orbul, scoate-i ochii. si cica nu e bine la bugetari. si toate acestea sub conducerea lui Rugina
8
1
sunt asistenti univ si lectori pe facultati care nu au salarii ca cei de la birouri. acolo la birouri se ragaie de bani. si cu toate astea tot s-a furat, se fura si se va fura in continuare. sunt de capul lor. daca te duci cu o problema, esti fugarit ca bolnavii de covid. la birouri este societate cu raspundere limitata ca la privati, mai lipseste sa-si ia tva-ul acasa.
15
1
Facultatea neamului sa muriti toti ca cu nimic nu ma ajutat , multa teorie si materie inutila doar pentru satisfactia la uni profi stresati .
3
12
Da intradevar
4
1
ca sa poti conduce o universitate trebuie sa fii ori director juridic, ori director general
9
2
am furat 4 ani si prostii au dormit in bocanci, incepand de la rector in jos.atat de dobitoci au fost ca nu m-a verificat nimeni. ei erau tralala dupa salarii si prime, iar eu furam cu ei de fata.culmea, se faceau ca verifica incasarile din taxe, dar nu depistau nimic. cata incompetenta, crasa! o sa fac puscarie ceva anisori, pe buna purtare ies la jumatate de pedeapsa, dar prostia la casierie ramane pe veci. dragi colege,va dati mari profesioniste, dar aveti numai carbuni in cap. nici acum nu-mi explic cum nu m-a depistat nimeni in atatia ani cu atatea sefe pe cap. ce incompetente.
16
0
Rector un epidemiolog...pensionar
12
2
pai si cand se inchide universitatea?
9
5
e facatura ca si in 2013 acest coronavirus. procurorul cerbu de la dna bucuresti e de vina. face procurorul asta numai facaturi. ca si la iepuroiul .totul e facatura. numai blocul de pe strada calarasi nu e facatura. si apartamentele luate din spaga.in rest, totul e facatura. piei lepra ordinara de epure. un agarici.
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102