REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Coronavirus: Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a ieşit din autoizolare şi are o stare bună de sănătate

Coronavirus: Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a ieşit din autoizolare şi are o stare bună de sănătate

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 928

Prinţul Charles

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a ieşit din autoizolare după şapte zile şi are o stare bună de sănătate, a precizat purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters şi Agerpres.

"Clarence House a confirmat astăzi că, în urma avizului medical, Prinţul de Wales a ieşit din autoizolare", a precizat purtătorul său de cuvânt.

Prinţul Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, are vârsta de 71 de ani.

Biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a Prinţului de Wales, a anunţat pe 25 martie că acesta a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi s-a autoizolat în reşedinţa sa Birkhall din Scoţia.

"Prezintă simptome uşoare, starea sa de sănătate generală este bună şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei", au precizat reprezentaţii prinţului la momentul respectiv.

Clarence House a anunţat luni că prinţul Charles îşi va relua activitatea şi va participa la întruniri oficiale, respectând însă regulamentele medicale stipulate prin hotărâri guvernamentale.

Totuşi, soţia lui, Camilla, care a fost testată negativ cu noul coronavirus, va rămâne în autoizolare până la sfârşitul acestei săptămâni în cazul în care va dezvolta simptomele bolii.

Palatul Buckingham a anunţat weekendul trecut că regina Elisabeta a II-a, care a părăsit Londra şi s-a mutat la Castelul Windsor pe 19 martie alături de soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 98 de ani, are o stare de sănătate bună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai iti dai seama mai Turbinca ce ar fi fost sa moara mostenitorul coroanei imperiului Britanic din cauza unei gripe !!!!?.
2
0
Totul este o mare gogorita. Oamenii de rand se imbolnavesc si se chinuie 2-3 saptamani si asta in 3 zile s-a facut bine.Bullshit!
2
0
A avut dreptate regina cand a spus ca nu se ia la copii
3
0
Treaba este ca reginei i-a iesit testul pozitiv. E vorba de testul de sarcina !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614