REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Coronavirus: Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au părăsit Canada şi s-au mutat în California

Coronavirus: Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au părăsit Canada şi s-au mutat în California

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1227

Prinţul Harry şi Meghan

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au părăsit Canada şi s-au mutat în statul american California, a raportat vineri tabloidul britanic The Sun, citat de AFP și Agerpres.

Cuplul a călătorit spre Los Angeles la bordul unui avion privat săptămâna trecută, în perioada în care Canada şi Statele Unite se pregăteau să închidă frontiera lor comună pentru a combate astfel răspândirea pandemiei de COVID-19.

"Harry şi Meghan au părăsit definitiv Canada", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun. "Graniţele urmau să se închidă, iar avioanele să fie blocate la sol, aşa că au trebuit să plece", a adăugat aceeaşi sursă.

"Plecarea lor era prevăzută deja de ceva vreme. Au înţeles că rezidenţa în Canada nu era convenabilă din mai multe motive şi voiau să se mute în regiunea Los Angeles", a precizat sursa.

Meghan, fostă actriţă americană, are mulţi prieteni în California, unde locuieşte şi mama ei, Doria.

Vestea despre mutarea cuplului în California a venit la câteva ore după ce grupul Disney a anunţat că Meghan şi-a împrumutat vocea într-un film documentar produs de Disneynature, ce prezintă viaţa unei familii de elefanţi din Africa.

Documentarul va fi lansat pe 3 aprilie, la trei zile după retragerea oficială a cuplului din rândul membrilor activi ai casei regale britanice.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham nu a făcut declaraţii despre informaţiile publicate de tabloidul The Sun.

În Marea Britanie, familia regală şi-a exprimat solidaritatea faţă de personalul din sectorul medical aflat în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus.

Tatăl lui Harry, prinţul Charles, testat pozitiv cu COVID-19, dar care "rămâne într-o stare bună de sănătate", potrivit serviciului său de presă, a fost văzut pentru prima dată după anunţul de miercuri referitor la acel diagnostic în timp ce s-a alăturat compatrioţilor săi pentru a aplauda personalul medical din Marea Britanie, joi seară.

Biroul de presă de la Clarence House a distribuit pe Instagram un clip care îl prezintă pe moştenitorul tronului britanic în timp ce îi aplauda pe angajaţii din NHS, serviciul public de sănătate din Marea Britanie, în reşedinţa sa aflată pe domeniul Balmoral din Scoţia.

Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, se afla în picioare, în interiorul reşedinţei sale, iar soţia lui, Camilla, care nu a fost infectată şi păstrează distanţa faţă de soţul ei ca măsură de precauţie, a fost prezentată în acelaşi clip în timp ce aplauda de la o fereastră a reşedinţei regale.

Copiii fiului său cel mare, prinţul William, şi ai soţiei acestuia, Kate - George, Charlotte şi Louis -, au fost filmaţi în timp ce îi aplaudau şi ei pe angajaţii din sistemul medical, iar clipul video a fost publicat de părinţii lor pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne intereseaza parazitii englezi.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920