REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Coronavirus: Ricky Martin le cere fanilor să doneze pentru a cumpăra echipamente medicale pentru combaterea COVID-19

Coronavirus: Ricky Martin le cere fanilor să doneze pentru a cumpăra echipamente medicale pentru combaterea COVID-19

Replica API 24 martie 2020 | 00:00 608

Ricky Martin

Cântăreţul portorican Ricky Martin le-a cerut fanilor să doneze bani organizaţiilor Charity Stars şi Project Home pentru a putea cumpăra echipamente medicale pentru profesioniştii din întreaga lume care luptă din prima linie împotriva pandemiei de COVID-19, relatează EFE, citată de Agerpres.

"Nu e timp de stat pe gânduri. În acest tip de situaţii trebuie să facem ceva cât mai repede. Sunt foarte îngrijorat şi obsedat de situaţia prin care trec echipele de profesionişti din întreaga lume care din păcate duc lipsă de echipamente de protecţie minime precum măşti medicale, mănuşi sau halate", a avertizat Riky Martin într-un videoclip postat duminică pe reţelele de socializare.

Donaţiile se pot face prin intermediul site-ului www.CharityStars.com/HelpFromHome, a precizat artistul portorican.

"Eu o să donez, iar voi chemaţi-vă prietenii care m-au ajutat în foste proiecte şi iniţiative să umplem de mesaje reţelele sociale cu această nouă iniţiativă care este extrem de importantă" a subliniat Ricky Martin.

Proiectul HOPE sprijină direct specialiştii din sănătate pentru a salva vieţi în toată lumea. În prezent este implicat în garantarea echipamentelor de protecţie destinate medicilor, infirmierilor şi tehnicienilor care îşi riscă viaţa lor şi securitatea celor dragi pentru a o salva pe a noastră, a spus el.

Project HOPE este totodată implicat în eforturile de a-i identifica pe cei care pot furniza ajutor în boala COVID-19, declarată pandemie de OMS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369