REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Coronavirus: Steven Spielberg lansează programul de distanţare socială AFI Movie Club cu filmul „Vrăjitorul din Oz“

Coronavirus: Steven Spielberg lansează programul de distanţare socială AFI Movie Club cu filmul „Vrăjitorul din Oz“

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 868

Sursa foto: cinematographe.it

Regizorul, scenaristul şi producătorul american Steven Spielberg a lansat un program care încurajează distanţarea socială creat de American Film Institute (AFI) cu lungmetrajul "Vrăjitorul din Oz", informează site-ul revistei Variety, citată de Agerpres.

Dorind să încurajeze distanţarea socială pe durata pandemiei de coronavirus, American Film Institute a anunţat că a creat programul AFI Movie Club cu ajutorul cineastului Steven Spielberg, care a selectat pentru debutul acestuia filmul "The Wizard of Oz", datorită mesajului său atemporal.

În fiecare zi, un nou film va fi ales pentru cinefilii din lumea întreagă, care vor putea să îl vizioneze din casele lor şi să beneficieze astfel de o experienţă vizuală comună într-o perioadă marcată de autoizolare.

Pentru a viziona aceste pelicule, cinefilii vor trebui să se conecteze pe site-ul AFI.com/MovieClub şi să utilizeze apoi orice serviciu de streaming afişat sub filmul selectat. Vizionarea va fi suplimentată cu informaţii amuzante, sesiuni de întrebări şi răspunsuri şi materiale de arhivă furnizate de AFI.

În anumite zile, invitaţi speciali din industria cinematografică vor anunţa titlurile filmelor alese de ei, prin intermediul unor scurte videoclipuri ce vor fi publicate site-ul oficial al AFI şi pe paginile instituţiei de pe reţelele de socializare.

"Obiectivul AFI este acela de ne face să trăim într-o lume în care arta se ridică deasupra anxietăţii. Suntem onoraţi să îl avem alături de noi pe Steven Spielberg, cel mai mare povestitor al timpurilor noastre, care deschide acest program", a declarat Bob Gazzale, preşedintele şi CEO-ul AFI.

Steven Spielberg a fost recompensat de AFI în 1995 cu un trofeu pentru întreaga carieră, iar şapte dintre filmele sale au fost incluse în Lista celor mai bune 100 de filme din toate timpurile întocmită de AFI: "Close Encounters of the Third Kind", "E.T.: The Extra Terrestrial", "Jaws", "Raiders of the Lost Ark", "Saving Private Ryan", "Schindler's List" şi "The Color Purple".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614