REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Corpul de Control al ministrului Sorina Pintea face verificări la Spitalul Județean Constanța

Corpul de Control al ministrului Sorina Pintea face verificări la Spitalul Județean Constanța

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:59 525

Corpul de Control al ministrului Sănătății se află la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Conform surselor noastre, are loc un amplu control alături de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Amintim că, de dată recentă, ministrul Sorina Pintea nu s-a ferit să comenteze că nu este tocmai mulțumită de activitatea conducerii SCJU.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi multi nemultumiti comentatori aici.Adevarat sint si parerologi.Eu ca medic activ in acest spital va pot spune multe si chiar sa va dau dreptate.Nu nu va spun.Spun doar atiit pina ce GRASA CATALIN nu i-si va prezenta demisia nimiiic bun nu va urma.
2
0
afara cu badarau de la ati, tot personalul ATI e in cardasie cu cei de la morga privata.. sedari pacienti, legari de paturi, la deces anunta intai cioclii, apoi apartinatorii.. jaf de siptal
2
0
Replica din nou pres in fata lu stroe si psd nu lasa loc de comentat la aceast material marca felix stroe! Bani de la UE nu, ca nu poti sa furi, bagam parteneriat privat si halim toata gasca! Siktir si mu1e stroe.
6
0
S-o zboare pe isterica de Mazilu de la oncologie. Refuza sa te trateze in spital ca sa te duci tot la ea la OCH pe bani multi. Iar la capitolele meserie si comportament profesional este varza. Nemaivorbind de educatie...
8
1
Vrem calitatea actului medical sa se faca in siguranta cu respectarea procedurilor si protocoalelor medicale. Nu vrem doctori spagari. Nu serviciu de paza conditionat de spaga. Nu infirmieri si asistente care functioneaza doar la spaga. Nu vrem sa ni se fure medicamentele, si sa le valorifice medici. DSP si Comisia de malpraxis sa nu acopere si sa fie partas la faradelegile acestor corupti si criminali din acest spital. Nu e spitalul de vina, e personal medical care functioneaza in acest spital. Vrem medici profesionisti nu medici falsi cu diplome luate pe spaga.
4
0
ziar de cacat ptr ca permite comentariile
2
3
mai bine taiati salariile alea uriase si nejustificate ale medicilor si dati legea ori la stat ori la privat, nu vedeti ca asa nu mai merge?
11
2
pt 18sept 19;13 DACA SI DACA VREI DRAGULE SA PUPI MUSAI DAR MUSAI RECT NU AI DECIT.ZIC SA LASI LINGUSEALA SI SA NU AI PARTE DE ATENTIA ACESTUI NIMENI.miiicul grasa.ps MAAARS
2
0
Ce ce a miscat GRASA draga postac.Ce?.Tre sa dai chinchi sa ai o marire ceva sau doar halesti maron.Vrei sa detaliez aici caz in care maaarele GRASA exprima inepti referitoare la actul medical.Lasane te rog spune mai degraba ca ii pus cu mina de PSD si atiit.Cei cu mai mult de un neuron vor intelege ce trebuie.
4
0
Avem frustrati care se trezesc si arunca cu acuzatii de spagi. Alo leprelor sub protectia anonimatului jigniti oamenii. mai frustratilor Grasa a miscat unele chestii, dar voi cretinilor de scribi nu stiti decat sa aruncati cu noroi pe munca unor oameni
6
5
Bine ca se verifica. Sa se verifice si la Ortopedie
5
0
Ce control!!!... buna gluma..!!! ...cand cel care conduce directia din minister este Dina, care a fost candva, pe vremea prietenului Capatana, presedintele CA, cand lucra la simultan, prin teleportare bidirectionala, si la minister sau la casa nationala si la facultatea de medicina din Constanta! Poate va sosi si vremea cand sa fie alaturi de Capatana "la unde le e locul"!
5
2
Sorina pintea este ministru de ceva vreme si inca ne tot spune ca spitalele pe care le are ea in subordine nu functioneaza bine! cardul nu a mers o luna de zile! oare ea nu are nicio responsabilitate? daca pestele se impute de la cap, ar fi bine sa plece ea, in loc sa isi flutere rochitele de mii de euro
7
2
Da, aceasta este boala cea mai grava a serviciului public de sanatate mafiot din Rou: lipsa raspunderii reale si efective a medicilor, indisciplina crasa in respectarea normelor si protocoalelor, ignorarea drepturilor pacientilor si umilirea acestora, comportamentele de dumnezei medicali, concurenta neloiala public privat, tepuirea fondurilor publice. Iresponsabilitatea si impunitatea medicilor este un abuz marca Rou, un brand de tara. El nu mai exista nici macar in Albania. Vina e a noastra a tuturor ca nu protestam, nu ne implicam in schimbarea legilor si pentru incetarea dictaturii medicale
14
7
Controlati sectia ATI, care este echivalentul camerelor de gazare din lagarele de concentrare. Pacienti sunt legati de maini si de picioare in timpul nopti iar asistentele merg la somn. Medicamentele le sunt furate si valorificate. Actele sunt masluite, CNAS plateste orbeste furtul de medicamente. Sectia e condusa de un monstru in cardasie cu grasa catalin si directorul medical. Or sa ajunga toti in iad, acolo unde le este locul de obarsie.
16
2
Spaga s-a generalizat si legalizat in acest spital ! Nu mai deranjeaza pe nimeni, decat pe cel care o da ! Pana si in parcari trebuie sa platesti mult ca sa intri ! Nu poti ridica rudele decedate de la morga, decat cu masina de pompe funebre care costa foarte mult sa-ti aduca mortul acasa la 100 km, chiar daca tu ai masina cu care sa faci transportul nu te lasa sa intri cu ea la morga ! Te obliga sa faci ca ei ! Parcarile auto si locurile de acces au firme de paza la fiecare etaj, au bariere garduri ca la muzeu ! Este vad bun si pentru firmele de paza, pompe funebre, farmacii, te usuca de bani
19
5
Catalin Grasa este fiu de sef al Militiei C-ta. QED !
11
2
cum crapa unu controale, in rest spaga la greu peste tot in mizria aia de spital, wc public.,
16
6
Nu o sa se ibtampke absolut ninic! Controlul este facut pt ca asa trebuie si o sa iasa foarte bine! Va ambalati degeaba! Nu va bucurati ca se sxhimba ceva, ca nu o sa se schimbe absolut nimic!
10
3
poate ajunge si la ATI, pe mosia controlata de badarau victoria, sa vada acolo ce incalcari ale legii sunt.
16
2
Spaga ajunge in plic, adunata de la pacientii bolnavi, care din disperare fac cheta si trimit plicul la registratura spitalului. De acolo este luata de grasa catalin, managerul spitalului. Toate sectiile cotizeaza, la seful SS din acest loc al morti. Cine nu cotizeaza iese pe la morga. E o filiera bine organizata de spagari cu experienta de zeci de ani de activitate.
17
6
1.Demisia monstrului Grasa Catalin managerul lagarului SCJU 2.Demisia Directorului spagar medical. 3.Schimbarea tuturor asistentelor si infirmierilor din acest lagar. 4.Schimbarea medicilor corupti de la medicina legala si a sefilor de acolo. 5. Schimbarea medicilor spagari si criminali din lagarul de concentrare.
21
5
Cat sta grasa director nu se va vedea nimic bun pt pacienti.se vor lua in continuare spagi si se vor face favoruri celor cu pile. Noi, cei de rand...asteptam rasplata de la Dumnezeu
19
8
Nu este prea multumita ?...Noi cetatenii Constantei nu suntem deloc multumiti. La urgente a ajuns ? A vazut cum stau bolnavii pe targi fara sa se uite vreun medic la ei ? Rusine sa le fie .
22
7
Verificatile averile mediciilor de la acest spital. O sa fiti uimiti cate bunuri au in raport cu salariul de medic. Cei mai mari spagari, doar la acest spital.Se fura si medicamentele bolnavilor si se impart castigurile intre ei. Directorul medical e corupt, la fel si managerul grasa catalin.
26
8
De ce se informeaza ca pacientul a murit in parcare la fumat? Pacientul a cazut de la etajul 2 al balconului de la spital. De ce se acopera vinovati? Demisia si puscaria pentru toti sefi de sectie impreuna cu maleficul Grasa Catalin. Absolut tot personalul incepand de la infirmieri pana la director sunt corupti in acel spital. In puscarie cu corupti si criminali. Serviciul de paza cere spaga de la apartinatori sa isi viziteze rudele.
26
7
Ce spui tu este adevarat si se poate rezolva f.usor cu o lege daca inca nu exista,pentru ca farmacia nu este aprozar.
12
2
Cerem d-nei Ministru sa se ocupe si de domeniul farmaceutic,caci nu doar spitalele -unde nu sunt medici la Urgenta-fac parte din acest minister. Cerem schimbarea prin lege a culorii halatului asistentului de farmacie, deoarece pacientii sunt dusi in eroare de patroni.Aproape toti asistentii de farmacie se dau farmacisti,elibereaza medicamentele de pe retetele compensate si de pe retetele verzi lucru interzis de lege.Aproape niciun asistent nu poarta ecuson.Sunt farmacii unde nu exista farmacist: nu stim de ce sunt lasate sa fct.In Spitale pacientii nu primesc retete de la asistentii medicilor
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920