REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cosmin Bîrnoi a semnat pentru FC Viitorul

Cosmin Bîrnoi a semnat pentru FC Viitorul

Replica API 16 ianuarie 2020 | 00:00 421

Echipa de fotbal FC Viitorul a perfectat, miercuri, transferul mijlocaşului Cosmin Bîrnoi de la Politehnica Iaşi, a anunţat clubul din Ovidiu pe site-ul său oficial.

Bîrnoi a semnat un contract valabil pentru doi ani şi şase luni şi s-a alăturat deja lotului în cantonamentul din Antalya.

În vârstă de 22 de ani, Cosmin Bîrnoi evoluează ca fundaş sau mijlocaş stânga şi în carieră a mai jucat pentru ACS Politehnica Timişoara şi Politehnica Iaşi.

Bîrnoi a jucat şase partide în acest sezon pentru Poli Iaşi.

Cosmin Bîrnoi a comentat venirea sa la FC Viitorul, pentru site-ul clubului: ''M-a atras această echipă frumoasă, creată de dl Hagi, mai am şi ceva prieteni aici, pe care i-am sunat înainte să vin şi mi-au spus că aceasta ar fi cam cea mai bună alegere pentru mine. De mic mă gândeam la echipa lui Hagi, aici unde poţi învăţa fotbal foarte mult. Cu (Andrei) Artean mă ştiu de mic copil şi chiar înainte să vin în Antalya am discutat mai multe aspecte. Trebuie să mă adaptez foarte repede şi să dau tot ce e mai bun din mine. Vreau să joc cât mai multe meciuri şi să o fac cât mai bine la noua mea echipă''.

FC Viitorul va juca primul meci oficial din 2020 chiar împotriva fostei sale echipe, la Iaşi.

''Va fi un meci greu, având în vedere că se joacă la Iaşi. Suporterii sunt momentan foarte nemulţumiţi de locul în clasament, însă cu venirea d-lui Rednic echipa cred că o să arate mai bine'', a spus Bîrnoi.

Bîrnoi este al doilea transfer al Viitorului în această iarnă, după readucerea lui Aurelian Chiţu din Coreea de Sud. FC Viitorul s-a despărţit în aceste zile de francezul Lyes Houri (MOL Fehervar) şi Eric de Oliveira (FC Voluntari).

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218