REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cosmin Contra ar fi interesat să preia Craiova: „Există stabilitate”

Cosmin Contra ar fi interesat să preia Craiova: „Există stabilitate”

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 381

Adi Mihalcea, secundul lui în mandatul de la națională, dezvăluie că Bănia e una dintre variantele la care ”Guriță” se gândește.

Edward Iordănescu a pus capăt, ieri dimineață, negocierilor cu patronul Mihai Rotaru printr-un comunicat publicat pe contul său de Facebook. "Merg mai departe pe drumul pe care sunt. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Le sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei", a punctat tehnicianul de 44 de ani. Odată închis capitolul "Iordănescu jr", a revenit în discuții Cosmin Contra.

Într-o declarație oferită Telekom Sport, Adrian Mihalcea, secundul fostului selecționer Cosmin Contra, a admis că U Craiova e una dintre variantele pe care "Guriță" le ia în calcul: "Sincer, este una dintre posibilităţi, nu am vorbit cu el, ştiu că la Craiova există stabilitate, o ştim cu toţii şi, dacă el îşi doreşte acest lucru, e posibil".

Contra are oferte și de "afară", în speță din Spania, din China, iar recent au apărut zvonuri că l-ar dori Steaua Roşie Belgrad.

"Ar fi o variantă normală, Contra e un antrenor bun, care nu o să îşi încheie cariera după aventura la naţională. Viaţa merge mai departe"- Mihai Stoichiță, la TV Telekom Sport

"Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi..."- Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

De Fortes au scăpat

Aflat pe lista neagră a oltenilor, Carlos Fortes a semnat ieri un acord până-n vară cu clubul marocan Ittihad Tanger (locul 15, penultimul, în prima ligă). Juveții sperau să obțină niște bani în schimbul atacantului, dar părțile s-au înțeles doar asupra unui împrumut. Fortes a fost adus de la Gaz Metan, în ianuarie 2019, însă evoluțiile sale din Bănie au dezamăgit (20 de apariții în L1, un gol).

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102