REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cosmin Contra, după ce i-a dat numărul 10 lui Ianis Hagi: „Prea mare tam-tam! Puține echipe mai fac asta în ziua de azi”

Cosmin Contra, după ce i-a dat numărul 10 lui Ianis Hagi: „Prea mare tam-tam! Puține echipe mai fac asta în ziua de azi”

Replica API 12 octombrie 2019 | 00:00 667

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, a vorbit la conferința de ieri despre Ianis Hagi, 20 de ani, cel care a primit numărul 10 înaintea confruntărilor cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

„Se face prea mare tam-tam asupra numărului 10, din punctul meu de vedere. În ziua de azi, prea puține echipe folosesc jucători cu numărul 10 în echipele de start.

Sper ca acest număr să fie cu noroc pentru Ianis. El are talent, cred că a făcut pași importanți în carieră. A plecat devreme în străinătate, n-a avut șanse să joace, dar s-a întors, a jucat bine și acum joacă bine și la Genk”, a spus Contra.

Ianis Hagi, favoritul tuturor

Întreaga lume a fotbalului s-a coalizat ultimele zile în jurul unul scop comun: Ianis Hagi, „decarul” naționalei. Într-un sondaj pe site-ul GSP.ro, fanii l-au ales într-o proporție covârșitoare pe Hagi Jr drept „decarul” favorit. Peste 44% dintre votanți sunt de acord cu decizia luată de Cosmin Contra.

Nu doar fanii au vrut această schimbare. Oameni importanți din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică, Adrian Mutu și Gabi Balint, au susținut că Ianis merită tricoul cu numărul 10.

Cel care a pornit dezbaterea a fost chiar Gică Hagi, care s-a declarat deranjat de situația „decarului” de la lot.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne pupi in pula tinere ca habar n-ai sa joci fotbal .. esti un gunoi care plange dupa un tricou
0
0
Fala mare, VALOARE Mica... Asa ca sa "iasa bine sa nu fie rau"... fala "regelui"... Asta-i circul meschin al machedonilor laudarosi si mai putin valorosi. Contra, bine platit de "rege", sa promoveze CE.... !? Unde-i George Puscas, care este o adevarata valoare si care merita tricoul cu nr. 10.... ??!! Despre ce vorbim, ce promovom ?!
4
0
Acum cateva zile a declarat si IOSIF ROTARIU ca nepotul lui este cel mai bun coordonator de joc dintre fotbalisti romani,dar ce a spus ROTARIU nu se pune nu zice nimeni nimic pentru ca omu are bun simt nu ca alti care se cred vedete pentru ca ii baga presa in seama.
4
0
A jucat si Ianis Hagi?
5
0
jucator mediocru impins in fatza de tatal sau , marea rezerva de la Real si Barca. Nu tu pase, nu tu dribling, nu tu viteza , o catastrofa , pe care nataraul de Contra ,de frica lui tata, il baga in formatie. Asta-i nationala de trei bani valoare.
5
0
de jucat - isi aranjeaza parul. Machedoniicacatiilumii.
3
0
Cu parere de rau dar sunt cativa jucatori mult peste Ianis si care merita sa joace la nationala chiar daca nu o s poarte ei nr 10. Asa sunt makedonii din Romania, FALA este mare, valoare mai putina, asta ca sa iasa bine sa nu fie rau.
7
0
Machedoni de cacat cum le este felul. Romani prosti care nu le baga pumnul in gat
15
2
totul doar ca sa ii sufle regelui in cur sa aiba makedonul cu ce sa se faleasca in neam .daca e bun poate juca si cu nr 3167
21
2
Ai dreptate Cosmine,numarul motiveaza doar un copil prost nu un fotbalist adevarat care joca bine si daca are 70 pe tricou si dupa ultimul joc al astuia din campionatul Belgian nici nu ar fi trebuit chemat dar cu Feroe poti sa il tii pe banca de rezerve.
21
2
Miserupepulandouadecacatulastadepuidemache! Ati inteles, monsieurs?
11
2
keseru, nu jegul ala de ianis , nepotisme machedonesti
20
2
Sa vedem ce brinza mare face acest jucator mediocru
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367