REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Costel Dumitraşcu, desemnat secretar executiv al OTMP

Costel Dumitraşcu, desemnat secretar executiv al OTMP

Replica API 16 decembrie 2015 | 00:00 270

Congres

Congres

Claudiu Palaz şi Costel Dumitraşcu

Pe data de 13 decembrie 2015 a avut loc Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Tineret a Mişcării Populare, în cadrul căreia a fost desemnată echipa de conducere, în frunte cu preşedintele Gabriel Popa. Preşedintele OT MP şi echipa sa, formată din 29 de membri, a fost aleasă cu un total de 2.075 de voturi exprimate de delegaţii prezenţi la Congres. Din conducere face parte şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Constanţa, Costel Dumitraşcu, ocupând funcţia de secretar executiv. „Organizaţia Mişcarea Populară Constanţa a dat încă o dată dovadă de o mobilizare exemplară şi le mulţumesc din suflet pentru încrederea şi sprijinul acordat“, a spus Costel Dumitraşcu.

La Congresul OT MP a fost prezent și președintele Organizației Județene a Mișcării Populare Constanța, Claudiu Palaz, împreună cu peste 60 de tineri. „Ne bucurăm să avem un reprezentant din partea Constanței în cadrul Organizației Naționale de Tineret. In acest mod ni se recunoaște meritul de a fi fost întotdeauna alături de Mișcarea Populară, de interesele și valorile pe care le promovează. Am încredere în Costel Dumitrașcu și știu că va demonstra, așa cum a făcut-o și pentru Constanța, că este un tânăr valoros, muncitor, cu care orice echipă se poate mândri”, a spus Claudiu Palaz. În cadrul acestei întâlniri s-au prezentat și câteva aspecte din moțiunea „Romania noastra”, ce cuprinde puncte de interes major, precum: combaterea șomajului în rândul tinerilor și implicarea acestora în politică, stimularea antreprenoriatului, promovarea democrației participative și ideea unei administrații publice transparente. Tinerilor Mișcării Populare li s-a alăturat președintele Organizației, Traian Băsescu, care a ținut să reamintească faptul că aceștia reprezintă viitorul politicii românești, coloana vertebrală a partidului, șansa schimbării. „A venit vremea voastră. O nouă generație de politicieni trebuie să îi reprezinte pe români. O nouă generație de oameni politici trebuie să ia decizii începând din 2016, iar punctele prioritare trebuie să fie: crearea unor noi locuri de muncă. Somajul în rândul tinerilor este de 24%. Diaspora! Acolo sunt români care vor să se întoarcă acasă, dar nu pot. Trebuie să creăm noi locuri de muncă în România. Viitorul României este alături de Republica Moldova, iar viitorul Republicii Moldova este alături de România! Republica Moldova trebuie să se unească cu România. Avem nevoie unii de ceilalți. Suntem un singur popor, care trăim în două state diferite. Noi, Mișcarea Populară, avem obligația să facem din unirea celor două state un obiectiv major. România are nevoie de o nouă generație de oameni politici. Recomandarea mea pentru ținerii MP: Fiți activi! Voi sunteți viitorul, a spus Traian Băsescu. Totodată, în cadrul Congresului s-a stabilit ca pentru promovarea tinerilor, aceștia să ocupe locuri eligibile pe listele de consilieri locali, județeni și parlamentari. La eveniment au participat și domnii Eugen Tomac, Cristian Diaconescu și Siegfried Mureșan, alături de care tinerii au șansa și siguranța că vor forma o echipă puternică, de viitor și aptă pentru a oferi României șansa unei schimbări.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614