REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Costel Stanca, declaraţii despre intenţia de candidatură la Primăria Constanţa

Costel Stanca, declaraţii despre intenţia de candidatură la Primăria Constanţa

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:21 412

În mod surprinzător, PNL a anunţat persoanele validate să intre în cursa pentru statutul de candidat la Primăria Constanţa în 2020: Costel Stanca, George Niculescu și Cosmin Sava. Referitor la intenţia de a fi candidatul PNL, consilierul judeţean Costel Stanca, a făcut primele declaraţii, în cadrul unui scurt interviu:

Reporter: Cum aţi ajuns la intenţia de a candida la Primăria Constanţa?

Costel Stanca: Am înţeles că sunt foarte multe de schimbat în bine în acest oraş şi acest lucru nu se poate face decât implicându-te.

Rep.: Chiar vă doriţi această candidatură? V-au încurajat colegii? Sau ce reacţie au avut când v-aţi anunţat intenţia?

C.S.: În mod evident îmi doresc să schimb acest oraş în bine. Am foarte mulţi colegi, prieteni şi susţinători, care m-au încurajat în acest demers. Nu am avut reacţii negative la intenţia mea.

Rep.: S-a vehiculat, la un moment dat, că ar putea candida la Primăria Constanţa Mohammad Murad, cu sprijinul PNL. Ce s-a întâmplat cu această variantă?

C.S.: PNL trebuie să aibă un cadidat care să îl reprezinte din toate punctele de vedere. Nu cred că aveţi de la PNL această informaţie.

Rep.: Dar varianta Septimiu Bourceanu?

C.S.: Eu cred că abia acum începem să avem variante.

Rep.: Ce credeţi că puteţi oferi dvs. Constanţei? Aveţi proiecte?

C.S.: Constanţa are o nevoie enormă de proiecte. Am o groză de idei, pe care sunt sigur că le putem pune în practică cu toţi cei gata să pună umărul la treabă.

Rep.: Ce aveţi să îi reproşaţi actualului primar al Constanţei?

C.S.: Nu mi-am propus să îmi risipesc timpul făcânt reproşuri. Toată lumea vede cum arată Constanţa.

Rep.: Care sunt, din punctul dvs. de vedere, principalele probleme ale urbei? Ce soluţii propuneţi, pentru rezolvarea lor?

C.S.: Nici nu ştiu de unde să încep. Parcări. Creșe. Sănătate. Cultură… Am făcut o serie de propuneri în programul meu, care trebuie, după o consultare adecvată, să le transformăm în planuri de acțiune, care să fie puse în practică în timp cât mai scurt.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zero barat .
0
0
Important nu e atat sa plece dezamagirea de Faga. Important e sa dispara toata directorimea, smekerashii si borfetul lui Mazare din grajdul ala de primarie. Si sa nu vina in locul lor alte otrepe, aduse de noul candidat PSD sau PNL, aceeasi mizerie. Abia atunci orasul asta va mai avea o firava sansa.
0
0
Roxana ligia andreea vaaai ce-or sa se bucure de piticu' porno
0
0
cine-i cheliuta tot un interlop,dupa che mazarel,fecalau tot unul de al lor
1
0
...Mohammad Murad este o optiune foarte buna pentru primarie.Om seios, cu initiativa si viziune.Orasul are nevoie de o astfel de persoana.
0
2
Daca MOHAMMAD MURAD va candida chiar si independent trebuie sutinut de toti cetatenii, e un om capabil, bun organizator, si-a pes amprenta in toata tara si contribuie la bugetul local aproape cat Portul Constanta.!
1
6
Sa ne fereasca Dumnezeu, un Fariseu si o HahalerA, care asteiapta sa traga tunul vietii! Pacat ca PNL a putut sa scoata un asemenea exemplar, pai Chitac chiar era om in comparatie cu acest individ lacom si perfid, dar care se ascunde sub o masca de om caristmatic!
5
3
Succes si va promit multa bautura si fete cum va plac. Maxim 23 de anisori, masaj, bautura multa si buna la doors, bataie cu bodyguarzii. Cum va place domn profesor, decan, rector si primar... nu va e mah rusineeee
9
2
Succes si va promit 4 voturi. Umc2003.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367