REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Costică Halep, undă verde pentru cele două imobile pe care le va construi în centrul Constanţei

Costică Halep, undă verde pentru cele două imobile pe care le va construi în centrul Constanţei

Replica API 11 noiembrie 2019 | 06:05 827

Costică Halep a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea a două imobile "CORP C1-S+P+2E+ET.3(Retras)+ET.4(Retras)+etaj tehnic cu funcţiunea de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi corp C2 P+2E+ET.3(Retras+ET.4(Retras)+etaj tehnic cu funcţiunea de locuinţe colective, împrejmuite reten", pe strada I.G.Duca nr 9, în centrul Constanţei.

Iniţial, proiectul a fost realizat cu 4 etaje, însă, aşa cum se poate observa, etajele 3 şi 4 au fost retrase. Constănţenii nu au fost de acord cu acest plan urbanisticv zonal, fapt pentru care au formulat obiecţiuni la PUZ-ul care s-a aflat la dispoziţia constănţenilor în vederea realizării obiceţiunilor în luna aprilie a.c. Coproprietara unui imobil vecin cu zona studiată, situat pe strada Griviţei, a formulat obiecţiuni cu privire la „includerea nejustificată a imobilului meu în categoria construcţiilor care nu pot suferi modificări/extinderi, având în vedere că imobilul aflat în coproprietatea mea constă într-un corp de clădire P+1 amplasat pe limita interioară a lotului, la aproximativ 10 m de frontul stradal, fiind iniţial parte a aceleaşi proprietăţi ca şi construcţia D+P de la aceeaşi adresă. Şi Sorin Belu, de la Baricada Verde a formulat obiecţiuni, în sensul că familia Halep intenţionează să construiască în regim P+4, în condiţiile în care, în zonă, regimul este de P+2.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar blocuri ma ? Nu v-ati saturat inca sa construiti blocuri ? De unitati productive nu ati auzit ?
2
1
Idiotul asta nu are nicio legatura cu Simona. Noi machidonii ne ferim de el de mai bine de 3-4 ani , de cand s-a aflat ca este poponar si i-o trage un tanar ciprian , crescut la o casa de copii orfani... Saraca nevasta-sa , fara posibilitati materiale , este nevoita sa stea in continuare impreuna cu acest homosexual urat si batran...
2
1
Luati muye cu cacat de la armani. Romanes neam de secaturi hoti si koorve
6
14
Ei nu stiu sa investeasca intr_o sala de tenis la marginea orasului sau intr_o zona turistica spre a o ridica si pentru a atrage si alti investitori cum a pricedat Becali cu Pipera ei construiesc betoane langa betoate, betoane peste betoane sufocand orasul care deja este poluat.
11
1
in concluzie spui mache,spui jeguri umane.
29
5
acest C. Halep care are pe UNIRII o pizzarie in chirie fara nici un aviz si fara nici o autorizatie! Halal primarie
26
2
Fac toti cocalarii blocuri in centru si masinile le tin tot pe strada. Un singur bloc nu are garaj la subsol desi legea prevede asta. Primar de tot rasul, taran de Beidaud
31
0
lifte pagane si infecte
16
4
Ca mare dreptate ai, astia se agudesc intre neamuri doar ca sa ramana averea. Pai si de aia makidoancele nasc multi copii handy !
19
5
Badi la makidoni nu exista coincidenta de nume ca toti sunt neamuri. Se casatoresc veri intre ei sa nu lase paratzii furati la altii
32
6
Pentru fraierii care comenteaza fara sa stie . Simona nu e neam cu piticania asta. E doar coincidenta de nume. Halep asta era din gasca fostului primar ala pe care voi l ati tot pupat in dos.
14
7
Primaria Constanta este o agentie imobiliara makidoneasca.
40
4
Tovarase Fagadau, cumparati o drona de mare performanta si fa un ocol din aer acestui zis municipiu Constanta. Si romanii ar rade de noi daca l-ar vedea, romanii adica cei care s-au luptat cu Dacii si au facut Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa, a fost capitala provinciei romane Dacia. Coruptia ucide, dar nu prea am vazut makedon mort, stiu sa dea, cat sa dea, unde sa dea, spaga !
24
4
PE STRADA BARBU LAUTARU SANT DOAR CASE SI S-A CONSTRUIT UN BLOC CU 2 ETAJE APROAPE 3 PARTER INALT SI ASTEAPTA SA MAI RIDICE UN ETAJ NIMENI NU IA MASURI NU MAI EXISTA INTIMITATE IN CURTE NU SE RESPECTA NICI O LEGE CINE DA AUTORIZATIILE GOANA DUPA BANI
20
2
nu cumparati apartamente de la make!
33
9
Nu cumpara numai constantenii, cumpara si bucurestenii idioti, si din alte judete, chipurile pt locuinta de vacanta. Cumpara cu banii din spagi, din evaziune sau din....., caci cine munceste pt bani de adevaratelea nu ar cumpara asa ceva. Vezi si curvele, pardon vedetele, si alte astfel de categorii de inteligenti.
27
1
cate constructii facute de make sunt 'decente', cu respectarea legii, fara adaugarea de etaje pe parcurs, etc, etc ?
27
6
De ce plm tot cumparati ma de la makidoni daca tot ii injurati? tot ii scuipati pe aici si plm si hop, cumparati apartamente de la ei. cumparati ap vechi.. si boicotati makidonii. falimentati-i! e grele?
35
8
ce treaba are simona cu acest costica halep ? sunt 1000 de halep in ct...
16
12
Egal machidoni!Mari oameni de afaceri!Minte putina si tupeu mult!
25
11
O adunatura de fani romanii astia . Neam de secaturi si cocalari.
12
16
O adunatura de jeguri familia Halep!
31
15
Sunt mii de solicitari ptr autorizatii de constr,demolare , etajare etc ... pe care i plimbati de ani de zile in hatisurile voastre birocrate si rea vointa ...Bravo sportivei Simona , bravo ptr autorizatii dar sa fie acelasi registru ptr toti constantenii !
37
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614