REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Costin Răsăuţeanu

Costin Răsăuţeanu

Replica API 5 iulie 2017 | 00:00 691

Leşină omul, moare, cade pe jos, iar viceprimarul Constanţei Costin Răsăuţeanu e mai rău decât colegul Dumitru Babu! Ferească sfântul să vrei să îi adresezi o întrebare, să îi auzi glasul suav la telefon, că... nu ai nici o şansă! Singura variantă: de pază la primărie, poate-poate apare şi junele la serviciul de viceprimar!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt DANA ISTRAT da cunosc persoana mentionata de tine.intr-un sf a reusi sa se opereze binenteles a fost aj financiar de un OM cu suflet.Dnl COSTIN continua in acealesi nimicuri.Poate sa nu il intereseze soarta viata nimanui decit a domniei sale.Doar are atiiiitea''' treaba sa resolve'' problemele comunitati.Vb unui mare OM spunea asa 'OAMENI DE NIMIC'.
1
0
Muriti de ciuda si invidie..mi-e scarba...frustrate mai sunteti "doamnelor"
0
0
Adevarata doamna a politicii locale.
1
0
Vad ca deranjeaza ca un gay accede in varful politicii locale.
2
0
Oare exista in Constanta sau in acest judet oameni cu care ne-am mandri sa fie la conducere,sau ne vom afla mereu in haznaua asta ? Nu stiu,poate ca sunt absurd,insa eu sunt sigur ca secolul asta e pierdut,ca oamenii cu calitati reale nu au si nu vor avea loc la varf,pentru ca haznaua este betonata bine. Bine ca unii tineri au scapat plecand afara,chiar daca e dureros.
1
1
Asa cum Mazare s-a folosit de Fagadau pt toate mizeriile, asa si Fagadau si-a tras doua slugi. Una, Costin, este relativ ok, cam arogant dar invata. Daca nu va pupa prea mult in cur pe la PSD, adica la Stroe, atunci poate face treaba buna. Celalalt, babuinul de Babu Dtru este atat de prost si incult, dar foc de fudul, incat face orasul de rahat mai rau decat Stan Gabi, acum client DNA. La cat este de cretin Babu si la cum pune botul la makidoni, va fi si el client DNA. Doar asa scapa Constanta de lepre.
3
1
OMUL COSTIN II SUPER OK,PROFESIONALISM SI SERIOZITATE.ACUM DE SINT SI SLUGI CARE SE DAU A TOT STIUTORI SI FAC COMENTURI AICI ANONIMI S-AU FALSI.SUCCES IN TOT CEA CE FACETI PT CONSTANTENI DNL-E COSTIN.
5
4
sa iesim la vot data viitoare! sa scapam de astfel de lichele
4
2
Doamne iarta-i pe frustrati si pe mancatorii de kko!
4
3
Cea mai capabila vice primarita a urbei.
6
3
Constantei
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218