REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Costin Răsăuțeanu, discurs în limba engleză la Forumul Internațional pentru Comerț și Cultură din Florida. VIDEO!

Costin Răsăuțeanu, discurs în limba engleză la Forumul Internațional pentru Comerț și Cultură din Florida. VIDEO!

Replica API 8 decembrie 2019 | 00:00 381

Viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, discurs în limba engleză la Forumul Internațional pentru Comerț și Cultură din Fort Lauderdale-Florida ce a avut loc pe 19 octombrie. Răsăuțeanu a ținut un discurs în limba engleză și s-a descurcat de minune. A vorbit despre oportunitățile de afaceri existente la nivelul municipiului Constanța, avantajele geopolitice ale regiunii noastre și cele legate de infrastructură.

”Am avut onoarea de a participa la Forumul Internațional pentru Comerț și Cultură din Fort Lauderdale-Florida, alături de lideri guvernamentali mondiali, foști președinți de state, ambasadori, primari și experți în comerțul internațional din peste 60 de țări.

Video:

Am vorbit despre oportunitățile de afaceri existente la nivelul municipiului Constanța, avantajele geopolitice ale regiunii noastre și cele legate de infrastructură, care fac din Constanța un oraș atractiv pentru investitorii străini. De asemenea, am dezbătut oportunitățile de afaceri în domeniile infrastructurii digitale, transportului și al energiei în Europa Centrală și de Est, în strânsă legătură cu Inițiativa celor Trei Mări, un subiect extrem de actual pentru politica mondială”, a spus Răsăuțeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Postacii psd ului sa ne explice ei cat de valoroasa este aceasta intalnire pt cta. Tu va mumele in coor de javre. A mers in Florida pe banii contribuabililor si si a facut un comcediu de cateva zile pe banii nostrii. Sar nu i nimic 20 20 este aproape. O sa diapareti voi si toate pilele din primarie impreuna cu toate tarfele asezate in fruntea orasului.
1
0
Ce cauta neamtu in Bulgaria? Sper ca Rasauteanu a fost turist pe bani privati nu pe banii contribuabilor.
0
0
Javre ce sunteti ... omorati toate proiectele majore in Cta iar voi mimati ca vreti investitori... tocati banii ..degeaba ai contribuabililor...
1
0
Papagal o sa zbori soon
1
0
Cu TONTI ca tine ce poti sa faci in CONSTANTA ! ?
1
0
...bine ca face pe intereantul in Florida...ca in Constanta este un anonim...nu s-a evidentiat cu absolut nimic...cateva luni ... si scapam de cea mai incapabila administratie...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102