REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Costin Răsăuțeanu, înlocuit de Nicu Roșu la șefia TSD

Costin Răsăuțeanu, înlocuit de Nicu Roșu la șefia TSD

Replica API 19 iunie 2017 | 01:08 1056

La Școala de vară a tinerilor social-democrați, care se desfășoară la Neptun, nu a mai ajuns președintele PSD Liviu Dragnea, fiind prea ocupat să-și ducă războiul cu premierul Sorin Grindeanu. Chiar și așa, la reuniunea tinerilor social-democrați a fost înregistrată o "surpriză": au avut loc alegeri pentru desemnarea președintelui Tinerilor Social Democrați (TSD) - organizația județeană Constanța. Președinte a fost ales Nicu Roșu (28 de ani), în locul lui Costin Răsăuțeanu (viceprimarul municipiului Constanța), care a depășit limita de vârstă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am asteptat atatia ani ca tinerii sa preia puterea dar din pacata cu astfel de exemplare care nu au facut nimic niciodata nu o sa ajungem departe. PACAT de alti tineri
0
0
Romani perversi
0
0
In sfarsit TSD are un adevarat presedinte ! succes
0
0
Era de asteptat ca BARONUL PSD, HAMSTERUL sa schimbe conducerea TSD !!!Ca doar e COMANDA la EL !!!si nu accepata SCHIMBAREA si CRITICA in partid si nici REFORMA PARTIDULUI , vezi CATALIN IVAN si colegul de la HQ ??? Pleiada BARONILOR a devenit o CASTA mai ceva ca cea a masonilor , dupa ce au furat pe rupte prin INTERPUSI s.a.m.d. La PUSCARIE cu toti cei ce ne-au DISTRUS VIITORUL COPIILOR si al TARII !!!
0
0
Sunteti penibili cei care criticati un om care nu-l cunoasteti
2
0
PSD CONSTANTA tine cu Dragnea pt ca multi membrii au probleme penale ca si seful lor.
0
0
ce fete abatute de oameni care au ales liber au acesti TSD-isti Huuuuuaaaaaaa
0
0
degeaba criticati acest baiat. nu e vina lui ca e incompetent sa faca ceva. vina este a celor care l au pus in functie. in felul acesta TSD va disparea de pe scena politica a tineretului constantean.
0
0
Ma uit la aceste comentarii si imi dau seama cat de penibili sunt unii care scriu. Daca l ati fi cunoscut pe Costin nu aveati cum sa il comparati cu acest tanar primitiv. sunteti josnici sa laudati oameni de nimic
1
0
Felicitari Nicu. Sper sa faci treaba buna, sa inveti din greselile lui Costin, sa pui in aplicare lucrurile bune si sa fii un adevarat lider. Multa bafta! Cu privire la comentariile rautacioase consider ca sunt date de prietenii invidiosi . Un om strain nu isi pierde timpul sa comenteze. Pastamal
0
1
Bravo Nicule! Lasa dusmanii sa moara de ciuda! Niste oameni frustati si mincinosi! Ai facut cea mai tare scoala de vara facuta de TSD sau PSD ever! Nu mor caii cand vor cainii!
2
0
Nicu Rosu are de dat bani ca nu si-a onorat contractele. Marele organizator de evenimente cum se crede el,e un tepar si nu le sa la oameni banii.
10
0
E homosexual baiatul stiu de la preot
4
1
O panarama de om. Erau altii care meritau sa fie
7
1
Stroe, o javra comunista.
7
1
Cei rautaciosi sa-l pupati ..... pe Nicu Rosu ,dc nu luoati si voi ramani afaceri in Mamaia
0
6
Babu, rasauteanu, fagadau, tutuianu, babus, dobre, patrichi, sunt slugoii inbecilizati de parvenitism. Toti acesti tiganco-makidoni nu fac nici 3% din GABI STAN! cioara asta de la tsd nu este decat o scursura imputita a celor de mai sus. PSD CONSTANTA PARTIDUL TIGANILOR SI MAKIDONILOR IMPUTITI.
10
1
L am mai vazut pe acest tinar la petreceri cu manelisti aruncand bani in stanga si in dreapta. Este revoltator sa vedem cum ajung puslamalele astea la c9nducerea unei organizatii de tineret apreciate in Constanta si nu numai.
12
1
Conducerea PSD, cat si guvernarea au fost privatizate, la fel ca drumurile din Teleorman, iar criza guvernamentala din prezent se poate incheia intr-un mod constructiv, prin demiterea sau demisia lui Dragnea, continuarea Guvernului Grindeanu si alegerea unui nou lider PSD.
8
2
Doar niste tineri care vor sa parvina. Foarte multi cu buletin de Tulcea. Copii de comunisti, securisti si alti infractori. Ciuma rosie se reproduce.
16
1
GROFULUI DE STROE
13
1
De ce nu-l felicitati direct pe figurantul Tzutzuianu sau mai bine pe Dragnea...?!? Doar n-a ajuns sef printr-o intamplare prostul de nicu !?!
14
1
A ajuns sa fie presedintele TSD un machidon fara carte in locul lui rasauteanu. Vai de capul vostru
17
2
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca Nicu Rosu, sa iti indeplinesti obiectivele propuse. Succes si nu te lasa intimidat de comentariile rautacioase de aici sau de la oamenii care sunt invidiosi, cu aceasta functie, ai si o mare responsabilitate care cu sarguinta si dedicare o poti duce la capat.
4
15
Bajdechi, pseudo-luptatorul pentru drepturile elevilor, care ta-su a construit un bloc in mod ilegal, nu l-ati ales nimic?
16
4
il vedem si pe asta viceprimar sau deputat...
11
4
Felicitari Nicu! Mult succes!
5
14
de asta nu progreseaza Dobrogea si nici nu o va face in urmatorii ani pana nu scapam de mafia makedoneasca acre cumpara tot, daca ar cumpara si niste minti luminate le-ar fi mai bine datorita lor coruptia nu va lua sfarsit niciodata
18
10
Bravo tinerilor!!!
7
18
toatenulitatile astea au ca unic scop al vietii cum sa jefuiasca si ei banul public, dand limbi la un partid politic.
22
5
Tot un machedon?Orasul lor Mamaia e toata a lor noi prostii de romanii constanteanul de rand suntem servitorii machedonilor.
11
16
A numit-o pe sotia lui la Apc directoare economica. Sa vedem ce spune senatorul Moga.
17
8
Ne-am umplut de machetigani!
21
9
Au capusat si aici?
16
7
Sa imi sugeti... ce vreti voi! Invidiosilor
2
18
TSD CIUMA ROSIE. CU ASA ECHIPA DE TINERI LA CONDUCEREA TSD VIITORUL E NEGRU. NEPOTISMUL E IN FLOARE. RUSINE SI PACAT DOMNILOR SENIORI
29
7
Jeguri de makidoni la putere !
25
13
Sa va fut in gura de psd-isti nenorociti.a-ti adus tara la sapa de cauciuc.sinteti niste tirfe politice.
26
11
Sa nu VA corupa,boschetarul de Dragnea,cu hotiile lui,cu mizeriile lui,CA VA baga la pirnaie ASA tineri,stati atenti nu VA bagati in mafie,sau sa nu VA transformati in ciuma Rosie,sa nu VA faca condamnatul de Dragnea perfuzii cu venin cu rautate,CA AR fi pacat,sa ajungeti say VA vindeti proprii parintii ptr putere,CA oricum condamnatul de Dragnea cit de curind,vom scapa de el, vom scapa de ciuma Rosie ,si de mosu Stroie,seevor duce dupa Brailoiu,
15
8
Felictari Nicu pentru organizarea scolii politice, noi avem incredere in tine!!!
10
25
Felicitari noului presedinte si mult succes in acest mandat !!
8
25
Tinerii sociali democrati viitorii urmasi a lui Dragnea.
24
6
Bravo Nicu,succes,avem toata increderea in tine!
11
24
Felicitari! O mare realizare pt care s-a muncit enorm! Spor la treaba si la indeplinirea obiectivelor!
7
25
Felicitari, spor si succes in realizarea platformei program prezentata !
5
23
Felicitari Nicu ! Mult succes !
7
26
Felicitari pentru pozitia oferita!!! Mult succes in activitate si multe reusite!! TSD Rasnov
5
23
Felicitari, Nicu! Mult succes!
6
25
il cunosc personal pe Nicu. Am mare incredere in ce poate sa faca, incredere generata de ce a facut deja pana acum. Succes
6
29
Felicitari Nicu Rosu!!! Sa nu te lasi influentat de hateri !!!
6
28
Degeaba tinereilor pisidisti daca nu sunteti de la videle si nu dati din pozitie nu pupati la minister mana lu dragnea
14
12
acesta marmota marioneta lu rasauteanu e un zero barat de vine bere prin statiuni fara bon fiscal...asa partid asa oameni
24
8
Sa va iau TSD-ul fix in pu _a sculata!
16
11
Nicu Rosu un machidon tepar.un pupincutist.cred ca sta si el capra la Rasauteanu.
31
12
Bravoo fartic!
7
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614