REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Costinești, stațiunea TINERETULUI și a NEPĂSĂRII

Costinești, stațiunea TINERETULUI și a NEPĂSĂRII

Replica API 28 ianuarie 2021 | 09:32 2816

Imagini dezolante de la malul mării. Cunoscută în trecut drept “staţiunea tineretului” Costineştiul poate fi botezată acum ,,stațiunea nepăsării”. La orice colț de stradă turiștii de extra sezon pot fi martorii nepăsării autorităților locale, câini vagabonzi, gata să atenteze la integritate fizică a acestora, copaci căzuți, scări rupte și ruginite și peturi și alte resturi menajere printre care aceștia sunt obligați să facă slalom.

Situația în care a ajuns să se afle urbea de la malul mării nu este una prea bună! Clădiri în paragină, situate chiar în mijloc stațiunii, dar în care nu prea se mai poate investi din cauza problemelor de birocrație. Stațiunea Costinești, locul tinerilor, arată ca după război. Scena este înconjurată de gunoaie și buruieni, pereții clădirilor sunt scorojiți, dar și de scări rupte și insalubre. Nimic nu mai aduce aminte de locul în care tinerii își petreceau vacanțele.

Pe lângă turiștii de extra sezon, și sătenii din Costinești sunt supărați pe proasta administrare a stațiunii. De asemenea, câinii comunitari au reprezentat întotdeauna o problemă, în special pentru locuitorii din comune şi sate. Costineştiul se confruntă cu această problemă, în acest moment existând aproape 500 de câini fără stăpân în staţiune. Sătenii se tem să mai iasă pe stradă din cauza patrupedelor care sunt din ce în ce mai agresive. Proaspătul primar al Costineştiului, Jeanu Dumitru, a ţinut să asigure locuitorii că această problemă se va rezolva în cel mai scurt timp.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba la voi in Mamaia miroase . V-ati batut joc de farmecul statiunii . Ati dat autorizatii in Mamaia si ati facut blocurile unul langa altul de a devenit un kisch ca in Palermo , fara spatii de parcare .. Mamaia e un santier, ca nu mai ai loc nici sa te pishi ... Costinestiul v-a luat fata, fraierilor . Haideti sa vedem la vara .. Unde vin turistii ? La discoteci aeriste in costinesti , sau intre betoane la Mamaia ?
0
0
Miroase direct a CACAT de la bifurcatie pana la epava
0
1
Normal ,destrabalrea s-a mutat la Vama!
0
0
Toata statiunea e plina de hoteluri si smekeri de doi bani , de ce nu pun ei niste bani sa faca catr ceva pe acolo. Toti se cred magnati si nu au strada in fata vilelelor si hotelelor.
1
0
Ce sa faca noul primar in trei luni de toamna-iarna? Aceasta imagine o avem de pe timpul vechiului primar Cristea care nu l-a mai interest comuna, statiunea cum arata de cel putin doua mandate. Noul primar este tanar si v-a munci foarte mult in folosul comunitatii, IL cunosc bine si ne vrea binele care nu se poate vedea intr-un timp asa scurt. Rabdare!!!
3
2
In ultimii 20 de ani, daca fiecare turist platea cate 1 leu pentru infrastructura ,acum Costinestiul avea asfalt si pe camp ,,!
5
1
Primar mincinos
1
4
Primarul e depasit de orice...speram ca nu sta 4 ani ca ne ducem dracu de tot Il plangem pe Cristea
3
1
Pai daca Paul , directorul cu curatenia a sifonat banii primariei, ce ne mai miram ca nu sunt bani pt curatenie acum : Prea multi caini .... Faceti ceva !!!!!
5
0
e doar o mare maneloteca pentru ghertzoii mancatori de seminte si pitipoance pe tocuri cu basini de diva .Nu mai e statiunea tineretului de 30 de ani .
8
0
Primarul depasit de realitatea orasului!
8
0
vedeti daca nu mai e primar cristea?se alege praful
2
8
groapa de gunoi cimentata cu policlinici asa zise hotelurimirlanesti,facute de secuisti.scursoarea litoralului,cu oameni pe masura,drojdia tarii.vacanta placuta in gunoi!
10
1
Avem groapa de gunoi
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218