REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

COTAR: Cei care păstoresc frauda în Transporturi atentează la siguranța națională

COTAR: Cei care păstoresc frauda în Transporturi atentează la siguranța națională

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:31 459

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) cere demararea unei anchete care să stabilească cine menține pirateria și fraudarea statului român. Transportatorii cer autorităților competente să ancheteze instituțiile, funcționarii statului și politicienii care fac posibilă fraudarea în formă continuată a statului român, prin inacțiune, din 2015, până în prezent.

„O parte a piraților se laudă cu 60.000 de clienți pe zi, iar dacă facem un calcul, luând cel mai mic preț, de 20 de lei pe zi pentru fiecare client, înmulțim cu numai 24 de zile pe lună și cu 40 de luni, din 2015 până acum, ajungem la încasări de peste 280 de milioane de dolari, bani care au plecat din România. ANAF are sesizări de la noi de ani de zile, dar Ministerul Finanțelor încă ne mai spune că ANAF cercetează. Gelu Diaconu critică Finanțele, dar exact familia lui păstorește acest flagel în România. De ce nu cercetează nicio instituție a statului dacă nu cumva o parte din aceste sute de milioane au ajuns în conturile celor care susțin pirateria în România? Este atentat la siguranța României. Nu pot să spună că nu știau, pentru că noi de trei ani de zile facem proteste și atragem atenția asupra acestei fraude”, declară Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine sa faca ? toti din ARR au propriile camioane ,transportatorii impart profitul cu sefii din ministere ,meletie ,ARR .acum cateva zile vb cu un director din arr despre licitatiile cu trasee si mi-a spus ca cine nu e cu ei il controleaza pana ii inchid afacerea.
7
2
exista camare pe drum. un numar pe container. CUM SA EXISTE FRAUDA?
3
3
Cum este posibil asa ceva, un jegos din Constanta a calcat si omorat pe trecerea de pietoni, pe purtatoarea de cuvant a Jandarmeriei din Falticeni iar fetita ei ce o insotea este in coma. Faceti ceva cu nemernicii si retardatii, retardatele care conduc masini si uita sa fie oameni. Dati-le amenzi mari, preventiv, sa nu mai aiba bani de benzina. O familie distrusa din cauza unui caracter toxic si imputit de om.
11
0
Fotografie cu transportatori americani la articol despre transportatori romani!!!!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218