REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cotidianul Replica a împlinit 11 ani

Cotidianul Replica a împlinit 11 ani

Replica API 19 februarie 2013 | 00:00 222

De astăzi, intrăm în al doisprezecelea an

De astăzi, intrăm în al doisprezecelea an

Facem presă cu pasiune. Acesta este semnalul pe care cotidianul "Replica" de Constanţa îl transmite la 11 ani de existenţă. "Replica" a început ca ambiţie a unei singure persoane, iar luna februarie (data de 18!) aducea prima ediţie a cotidianului de azi, bine ancorat în peisajul media, un cotidian care vorbeşte pe limba cititorilor. De la persoana care a pus bazele ziarului şi până la cel mai tânăr, mai nou membru al echipei "Replica", sentimentul, în această zi aniversară, este acelaşi: de împlinire. Întotdeauna este loc de mai bine şi mai mult, aşa că zilnic ne străduim ca cititorii, principala noastră grijă, să fie bine informaţi. Acceptăm tendinţele actuale şi ţinem pasul cu reţelele de socializare, iar versiunea online oferă, de fiecare dată, mai mult decât ediţia print. Nu neglijăm nici partea de tipar, chiar dacă mulţi consideră că ziarul pe hârtie e demodat. Poate, dar este acea părticică din totul numit Replica de Constanţa care dă nobleţe. Le mulţumim celor care ne citesc, ei sunt "barometrul" nostru prin mesajele pe care ni le transmit, prin criticile constructive, de care ţinem seamă. Le mulţumim pentru că ne poziţionează pe podiumul celor mai citite ziare locale! Pentru ei, ne străduim să fim în fiecare zi mai buni, cu fiecare an mai înţelepţi, mai atenţi la lucrurile care contează cu adevărat.

Le mulţumim, cu ocazia împlinirii acestei vârste, colaboratorilor, reprezentanţilor instituţiilor din judeţ, dar nu numai, reprezentanţilor din administraţiile publice locale, politicienilor, celor care ne-au adresat câte o urare. continuăm să publicăm, aşa cum s-a întâmplat şi ieri, urările primite:

Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură:

Vă urez să supravieţuiţi, pentru că în media naţională şi locală de acum nu pot să vă doresc decât să supravieţuiţi. Vă felicit pentru combativitatea de care aţi dat dovadă în ultimii ani, sunteţi şi o formulă de ziar care este uşor de citit pe internet şi vă doresc să o ţineţi tot aşa.

Prim-procuror Chirilă Marius Ionuţ, şef al Parchetului Judecătoriei Medgidia:

Viaţă lungă vă doresc şi cât mai multe numere vândute! Sunt un cititor fidel al Cotidianului Replica. La mulţi ani!

Cătălin Botezatu, creator de modă:

La cât mai mulţi ani! Viaţă lungă şi cât mai multe articole de calitate!

Mihai Petre, analist politic, fost consilier judeţean:

Replica este unul dintre cele mai bune exemple de reuşită în viaţa cotidiană. Îţi arată cum este să pleci de jos şi să ajungi în top, urcând treaptă cu treaptă. Îţi explică, prin propriul exemplu, că dacă munceşti, dai totul din tine, ai răbdare şi încerci să te păstrezi cât mai obiectiv, rezultatele apar sigur. Te învaţă ca nu poţi reuşi singur în viaţă: cheia este să cauţi, să găseşti, să promovezi oameni buni. Să-i ridici şi să-i faci să fie şi mai buni. Replica îţi mai arată şi cum trebuie să fie prietenii: să te critice atunci când greşeşti şi să te aprecieze atunci când faci lucruri bune. La ceas aniversar vă doresc sa fiţi tot ce aţi fost şi mai mult decât atât! La mulţi ani!

Marian Gălbinaşu, primarul comunei Corbu:

În primul rând la mulţi ani şi sper, în măsura în care mediul economic şi mediul publicistic vă permite, să rămâneţi la fel de imparţiali, la fel de consecvenţi şi la fel de constructivi.

Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu:

La mulţi ani, cu articole multe, cu abonaţi şi cititori cât mai mulţi!

Anca Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu:

La ceas aniversar vă urez să continuaţi acest proiect în linia în care aţi făcut-o şi până acum, cu obiectivitate şi corectitudine. Vă doresc echilibru şi din ce în ce mai multă forţă. La mulţi ani, să vă bucuraţi de un viitor frumos şi îndelungat al ziarului.

Chestor (r) Aurelian Zaheu, fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa:

Vă urez la mulţi ani! Vă citesc şi vă doresc să rămâneţi răi, dar drepţi.

Constantin Chirilă, fost deputat PDL, om de afaceri:

Vă doresc sănătate şi împliniri. La mulţi ani de ziua voastră.

Iustin Roman, consilier local municipal:

Felicitări şi la mulţi ani! Mă bucur tare mult pentru voi. E mare lucru să rezistaţi de 11 ani. La mulţi ani!

Avocatul Dumitru Bădrăgan, vicepreşedintele Organizaţiei Partidului Ecologist Român Constanţa:

La mulţi ani redacţiei Replica, ziariştilor care încearcă să scrie de bine pentru constănţeni. Vă urez să scrieţi la fel de profesionist pentru constănţeni la fel cum aţi făcut-o şi până acum. Vinul este bun când se învecheşte, iar voi trebuie să scrieţi cât mai mult şi să rămâneţi în peisajul mass-media. Sunteţi un ziar care reuşit să se menţină şi să aibă un nume clar în Constanţa.

Ionuţ Cornel Ionescu, fost director al Spitalului Clinic CF Constanţa:

Vă urez la cât mai multe ediţii şi la cât mai mulţi cititori. La mulţi ani, Replica!

Ionuţ Anghel, consilier local, preşedinte PDL Eforie:

De 11 ani vă urmărim cum ne urmăriţi. La mulţi ani!

Gheorghe Donţu , preşedintele Partidului Ecologist Român Constanţa:

Vă urez încă de 10 ori câte 11 ani. Să aveţi Replică la tot ceea ce ne lasă fără replică din partea guvernanţilor.

Iulian Gropoşilă preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa:

La mulţi ani cu imparţialitate şi determinare în reconstrucţia cetăţii!

Gheorghe Hemeş, fost consilier local Cernavodă:

Replica a intrat în conştiinţa cititorilor, este ziarul de la care mă informez zilnic. La mulţi ani şi tineţi-o tot aşa!

Medicul Gelu Coca, fost manager al Spitalului Orăşenesc Cernavodă:

De câte ori am timp citesc Replica, în format electronic, din Kandahar, pentru că mă interesează politica locală. Vă doresc la cât mai multe aniversări frumoase şi să fiţi mai incisivi.

Medicul Liviu Mocanu, managerul Spitalului Municipal Mangalia:

Vă doresc să fiţi la fel de incisivi şi de exigenţi cu persoanele publice aşa cum aţi fost şi până acum. La mulţi ani, sănătoşi şi fericiţi, întregii echipe!

Medicul Dorel Oprea, managerul Spitalului Clinic CF Constanţa:

Vă urez cât mai multe apariţii, să încercaţi să fiţi cât mai obiectivi în tot ceea ce faceţi şi multă sănătate anagajaţilor Replica. La mulţi ani!

Ionel Chiriţă, fostul primar al oraşului Hârşova:

Vă doresc multe realizări pe plan profesional, să fiţi prezenţi în viaţa noastră cum aţi făcut-o până acum La mulţi ani!

Doctorul Viorel Oleniuc, fost consilier local Mangalia:

Replica este cotidianul pe care Mangalia îl cunoaşte, care relatează ce este important pentru cititori. Vă urez la mulţi, mulţi ani de activitate!

Conducerea I.T.M. Constanţa -Carmen Răducu - inspector şef, Marian Becheanu - inspector şef adjunct, Florina Vişan - inspector Comunicare şi Relaţii Publice:

Vă urăm succes în activitatea pe care o desfăşuraţi, realizări deosebite, multă sănătate şi putere de muncă întregului colectiv şi multe apariţii de acum înainte. LA MULŢI ANI! Cu stimă!

Pleşu Tiberiu, inspector şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa:

În acestă zi aniversară "REPLICA" mea este să munciţi cu spor, cu sănătate şi siguranţă în muncă. Vă doresc tuturor putere de muncă, iar "REPLICA DE CONSTANŢA" să apara încă mulţi ani de acum înainte pentru a informa obiectiv şi prompt cetăţenii oraşului Constanţa. LA MULŢI ANI! Cu respect !

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218