REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

COVID-19 la Tottenham! Caz depistat pozitiv la formația londoneză

COVID-19 la Tottenham! Caz depistat pozitiv la formația londoneză

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 937

Premier League se află în plină testare pentru COVID-19 a jucătorilor și oamenilor din staff-ul cluburile engleze, în vederea reluării campionatului de fotbal din Anglia.

Însă, din nefericire, un caz de coronavirus a fost depistat la Tottenham. Printr-un comunicat oficial, Premier League a anunțat că luni și marți au fost efectuate 1197 de teste pentru coronavirus, dintre care unul singur a ieșit pozitiv.

„Premier League vă poate confirma că luni și marți au fost testați pentru coronavirus 1197 de jucători și oameni din staff-urile cluburilor. Dintre acestea, doar un singur test a ieșit pozitiv. Persoana care a fost depistată pozitiv va fi plasată sub carantină timp de șapte zile”, se arată în comunicatul oficial emis de Premier League.

Deși Premier League nu a dorit să dezvăluie clubul la care a fost depistat cazul de coronvirus, Tottenham a anunțat, din propria inițiativă, că la formația londoneză se află persoana infectată. Nu se știe încă despre ce persoană este vorba, însă, având în vedere că echipa nu și-a întrerupt antrenamentele, putem deduce că nu a fost vorba despre o persoana apropiată echipei.

Datorită confidențialității medicale, numele persoanei nu va fi divulgat. Vom continua să respectăm cu strictețe protocolul impus de autorități în cadrul antrenamentelor. Vă asigurăm că sesiunile noastre de antrenamente rămân un loc sigur, neexistând vreun risc de contaminare cu noul coronavirus”, se arată în anunțul făcut public pe site-ul clubului, potrivit prosport.ro.

Vestea venită dinspre formația antrenată de Jose Mourinho (57 de ani) este destul de alarmantă, având în vedere că pe data de 17 iunie campionatul din Anglia ar urma să se reia. Săptămâna aceasta, echipele engleze au primit permisiunea de a efectua partide amicale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367