REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Covid-19 lovește din nou în Liga a doua: ASU Poli Timişoara confirmă primul caz pozitiv de coronavirus la portarul Mario Contra

Covid-19 lovește din nou în Liga a doua: ASU Poli Timişoara confirmă primul caz pozitiv de coronavirus la portarul Mario Contra

Replica API 26 iulie 2020 | 22:52 1155

Echipa de fotbal de ligă secundă ASU Politehnica Timişoara a anunţat, pe site-ul său oficial, existenţa unui caz pozitiv la coronavirus în lotul său, portarul Mario Contra.

''Echipa noastră a efectuat a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus. Din păcate, primul jucător dintre cei suspectaţi că ar fi infectaţi cu SARS-CoV 2 a primit astăzi rezultatul pozitiv. Este vorba despre Mario Contra. Pe această cale îi dorim multă sănătate şi o recuperare rapidă tânărului nostru portar!'', a anunţat clubul.

Antrenamentele alb-violeţilor au fost suspendate preventiv de miercuri, ca urmare a stării acuzate de către doi componenţi ai Politehnicii. În zilele următoare vor sosi şi rezultatele testării celorlalţi membri ai lotului şi ai staff-ului echipei, a precizat ASU Poli.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor patru formaţii şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

După ultima testare, campioana en titre a României a devenit echipa cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Liga I, 26.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum dracu aia la lazio s au lins pe gura , gat , timp de 10 min si sunt sanatosi si la noi toti covid ......fotbarlisti , fetite cu putza , de aia toate starletele cu 3 clase ii subordoneaza . man , ban , tanase , chindris , si ati figuranti fac 1 milion de lei la gramada sory , apare izbasa , saraca total in spagat de plaja pentru 50 lei o poza ....asta e adevarul .......
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108