REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

COZI interminabile la FARMACIA TEI din VIVO!

COZI interminabile la FARMACIA TEI din VIVO!

Replica API 27 octombrie 2021 | 21:58 18624

Noile măsuri restrictive intrate în vigoare de luni, 25 octombrie, i-a speriat pe constănțeni și se pare că foarte mulți au vrut să-și facă stocul de medicamente. De câteva zile, se formează cozi interminabile în fața farmaciei din Vivo Mall.

Creșterea semnificativă a numărului de cazuri de infectare cu Covid-19 la nivelul județului Constanța a făcut ca locuitorii municipiului de la malul mării să ia cu asalt centrele de vaccinare deschise în municipiu, dar și din județ. Ceilalți care nu s-au vaccinat au luat cu asalt farmaciile pentru a se aproviziona. De exemplu, în weekend, coada de la Farmacia Tei din Vivo Mall a fost interminabilă. De exemplu, duminică, în jurul prânzului, mai mult de 50 de persoane stăteau la coadă pentru a intrat în farmacie. În interiorul farmaciei erau deja persoane, fiecare cu lista de medicamente în mână.

„Așteptăm de 15-20 de minute dar trebuie să ne facem stocul de medicamente. Vrem să luăm două, trei cutii de paracetamol, Teraflu și mai avem câteva chestii pe listă. După cum se și vede se pare că nu am fost singurii care ne-am făcut listă și am venit aici că e un pic mai ieftin. Problema e că mai devreme chiar dezbăteau niște doamne din fața noastră cât de nefolositor e vaccinul și că nu se vor vaccina nici în ruptul capului, deci, sunt destui nevaccinați care vin să își facă stocuri… Așteptăm, asta e, avem nevoie de ele”, ne-a declarat un constănțean.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
farmacia asta plateste reclama pe toata caile, am vazut ca-i face reclama si Ella Slingsby pe youtube si voi pe Replica
2
2
buna ziua. am si eu o farmacie mai mica. cat ma costa sa imi faceti reclama ca la tei?
9
3
Ieri in jurul ore 16 eram 2 persoane la coada, atat
17
0
Spiritul de turma, toti la Tei, verificati preturile si in alte lanturi de farmacii sau cel mai usor pe net, o sa va surprinda ca poate gasiti preturi la fel sau mai bune la unele produse la Catena langa voi si nu trebuie sa mai adaugi timpul pierdut si alte cheltuieli cu transportul sau altceva. Vai de capul nostru, hai la pomul laudat sa stam cu orele in mall....
29
11
Este mereu coada la Tei. Ii ridic lunar reteta bunicii de acolo si niciodata nu a fost altfel. Preturile sunt cele mai mici dintre toate farmaciile, asta e motivul aglomeratiei. La unele medicamente chiar cu cateva zeci de lei.
47
3
Babelor, sa nu ramaneti sterpe, asa scrie pe feisbuk
29
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102