REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cozmin Gușă, la un pas de bătaie cu Gigi Becali: „M-a tot căutat Becali vreo două luni prin oraș“

Cozmin Gușă, la un pas de bătaie cu Gigi Becali: „M-a tot căutat Becali vreo două luni prin oraș“

Replica API 6 septembrie 2020 | 23:30 34257

Analistul politic Cozmin Gușă a povestit la GSP un episod tensionat avut cu Gigi Becali, patronul FCSB. Gușă susține că era cât pe ce să aibă un conflict violent cu finanțatorul, după o discuție tensionată la televizor.

Cozmin Gușă

„Eu am avut tot timpul o atitudine pozitivă față de el, până într-un timp când Becali a depășit măsura. Țin minte că a fost odată o ceartă groaznică la Dan Diaconescu, când Dan Diaconescu m-o fi atras într-o capcană sau nu, deși nu se pune, fiindcă ar fi fost vina mea. Dar în timp ce eu îmi prezentam proiectele politice, fiindcă eram deja cu alt partid, cu PIN-ul (nr. Partidul Inițiativei Naționale), înființasem un partid de oameni tineri, el a intervenit prin telefon.

Eu inventasem atunci un termen: 'imbecalizarea României', în loc de 'imbecilizarea României', sigur, era cu referire directă la el. A început o porcăială pe-acolo... La care el, cum era violent, a zis: 'Acuma vin în studio și știi ce ...'. I-am răspuns: 'Ia hai, mă, vino în studio! Dar ia și un scăunel, fiindcă ești mai micuț așa, să poți să te ridici pe scaun să ajungi să mă lovești'. Gigi n-a venit, bineînțeles, Dan Diaconescu era în delir fiindcă îi făcusem plăcerea și ne certasem.

M-a tot căutat Becali vreo două luni prin oraș, până m-a găsit. Și-mi zice: 'Bă, să știi că nu mi-e frică, fiindcă eu m-am lucrat și sunt puternic'. I-am zis: hai să lăsam astea, vreau să ne împăcăm. Tu ai vorbit de bătaie, iar eu doar ți-am răspuns ca un bărbat, nu voiam să mă fac de râs”, a explicat Cozmin Gușă, potrivit GSP, citată de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai linistit ...va intalniti voi pana la urma....si mai puneti de vre-un partidulet sau de o invarteala... Cine se-aseamana, se-aduna!
1
0
Daca vroia sa te gaseasca te gasea nu alerga ca prostu prin oras .
4
0
Ti-o luai de la cipan
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218