REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CRAIUL de DOROBANȚI, Andrei CEAUȘESCU, SOMAT să-și CUREȚE TERENURILE din Olimp!

CRAIUL de DOROBANȚI, Andrei CEAUȘESCU, SOMAT să-și CUREȚE TERENURILE din Olimp!

Replica API 21 octombrie 2021 | 11:47 7916

Andrei Vasile Ceaușescu își neglijează afacerile de la malul mării. Afaceristul, cunoscut în lumea showbizului românesc ca și Hectar sau devorator de vedete, a fost somat de Primăria Municipiului Mangalia să-și curețe terenurile pe care le deține pe raza localității. Latifundiarul este asociat în cadrul a 6 societăți care se ocupă de construcția clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Vă reamintim că, omul de afaceri intenționează să ridice un imobil cu 11 etaje în stațiunea Olimp.

Latifundiarul a fost somat de Primăria Mangalia să-și curețe terenul

Societatea Titan Sun Park SRL, administrată de Andrei Vasile Ceaușescu, a fost somată de Primăria Municipiului Mangalia, în cursul lunii octombrie a.c., să își curețe unul dintre terenurile pe care le deține pe raza localității Olimp. Recent, una dintre societățile afaceristului, respectiv Tineretului Residence Park SRL, și-a arătat intenția de a ridica un ansamblu de locuințe de vacanță în stațiunea Olimp. Astfel, a solicitat și obținut de la Primăria Municipiului Mangalia un certificat de urbanism ce prevede ,,construire ansamblu locuințe de vacanță cu regimul de înălțime de P+10E-11 duplex”. Imobilul ar urma să fie edificat în stațiunea Olimp, pe strada Olimp, numărul 4A.(Captură anunț colectiv Primăria Municipiului Mangalia)

Andrei Ceaușescu, CRAI de DOROBANȚI

În presa națională, tânărul Andrei Ceaușescu, este cunoscut drept Hectar sau devoratorul de vedete. Conform cancan.ro, acesta s-a iubit de-a lungul timpului cu mai multe vedete din showbziul românesc. Acesta a cochetat cu Ana Maria Candidatu, Corina Zugravu sau chiar Daiana Anghel, o cunoscută influenceriță de pe rețelele de socializare. Potrivit aceleiași surse, Hectar este celebru pentru notele de plată colosale pe care la achită la cluburile din capitală. (sursa foto: Profit.ro)

Tânărul dezvoltator imobiliar este administratorul mai multor societăți

Pe lângă faptul că este cunoscut ca și crai de Dorobanți, bărbatul administrează 6 societăți. Vorbim despre societatea Titan Project Development SRL, A.C. Properties & Investment SRL, Tineretului Residence Park SRL, Street Business Market SRL, Tineretului Park Apartaments SRL și Platinum Finance Invest SRL.

Date despre societatea Titan Sun Park SRL

Societatea a fost înființată în anul 2017, are sediul în București, pe Intrarea Chefalului 11-13B și este administrată, așa cum am amintit și mai sus, de tânărul Andrei Vasile Ceaușescu. În ultimul an financiar, societatea a obținut o cifră de afaceri de 46.167.342 lei, un profit net de 18.443.655 lei, datorii de 21.796.316 lei, dar și un număr de 6 angajați după 3 ani de activitate.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine-i asta? Cine-s alea? De ce ne-ar interesa astfel de specimene?
10
1
Cine-s zdrentele-vedetele alea ca n-a auzit nimeni ele?
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218