REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cranii strivite şi hemoragii interne - detaliile CARNAGIULUI de la Chirnogeni

Cranii strivite şi hemoragii interne - detaliile CARNAGIULUI de la Chirnogeni

Replica API 28 aprilie 2014 | 00:00 267

Ce spun medicii legişti:

Ce spun medicii legişti:

Medicii legişti au efectuat, luni, 28 aprilie, necropsiile tinerilor decedaţi în urma teribilului accident rutier produs în localitatea constănţeană Chirnogeni, detaliile ce au ieşit la iveală fiind devastatoare. Unul dintre ei a avut creierul făcut terci, iar singurul supravieţuitor şi-a fracturat un os al mâinii în disperarea de a sparge geamul maşinii pentru a ieşi din infern. Toţi ocupanţii maşinii au suferit traumatisme craniene şi hemoragii interne.

Imagini teribile au pus stăpânire pe localitatea Chirnogeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică (26 spre 27 aprilie). Patru tineri şi-au pierdut viaţa într-o cursă a morţii, după ce autoturismul în care se aflau, într-o curbă, a intrat într-un alt autoturism parcat şi apoi în faţada unui magazin. Doar un singur ocupant al maşinii a scăpat ca prin minune şi a fost transportat la spital, fiind acum stabil din punct de vedere medical. Din nefericire, prietenii lui şi-au pierdut vieţile. În cursul zilei de luni, 28 aprilie, medicii legişti au efectuat necropsiile, rezultatele fiind tulburătoare: unii dintre tineri au avut creierii făcuţi zob. Eliza Andreea Zenovie, de 18 ani, a avut mai multe contuzii, hemoragie internă, fractură de boltă şi bază de craniu şi politraumatism prin accident rutier, pe când conducătorul autoturismului - Constantin Manea a decedat din pricina hemoragiei interne, ruptură de organe interne toraco - abdominale şi politraumatism prin accident rutier. În cazul lui Nicolae Ivanciu, de 20 ani, medicii legişti au depistat că moartea a survenit în urma dilacerării meningo-cerebrale şi medulare, adică a avut creierul făcut zob, a fracturii de boltă şi bază de craniu şi fractură dublă de coloană toracică şi politraumatism prin accident rutier. Ionuţ Victor Matei, de 25 ani, a murit din cauza contuziei şi hemoragiei meningo - cerebrale, fracturii de boltă şi bază de craniu şi politraumatism prin accident rutier. Singurul supravieţuitor, Mihai Lucian Zenovie, de 22 ani, are contuzie cerebrală frontală, fractură temporală (în zona tâmplelor), traumatism toracic, fractură de vertebre şi fractură la scapula dreaptă, aici fiind vorba de porţiunea mâinii, pe care şi-a fracturat-o în momentul în care a început să lovească în uşa maşinii, în încercarea de a ieşi din infern. Cei cinci tineri se îndreptau către o discotecă din Chirnogeni şi, potrivit unui alt prieten ce rămăsese în urmă, aflându-se într-un alt autovehicul, mergeau cu mare viteză. Au intrat în curbă, au părăsit partea carosabilă şi au intrat în coliziune cu un autoturism parcat, apoi în faţada unui magazin. Acul kilometrajului s-a oprit la 200 km/h. Imaginile de la faţa locului au alcătuit un tablou de coşmar: sânge, fiare contorsionate şi bucaţi de carne sfâşiată. Şoferul vinovat de producerea accidentului rutier nu figurează în baza de date a Serviciului Rutier ca având permis auto. Apropiaţii acestuia spun că ar deţine totuşi permis de conducere obţinut în Italia. El venise în România pentru a petrece sărbătorile cu familia. Localnicii îl ştiu pe şofer ca un teribilist, care, potrivit acestora, conducea mereu cu viteză şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367