REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CRBL, al patrulea jurat la emisiunea „Îmi place dansul“ de la Kanal D

CRBL, al patrulea jurat la emisiunea „Îmi place dansul“ de la Kanal D

Replica API 7 august 2019 | 00:00 432

CRBL

CRBL (Eduard Mihail Andreianu) vine să întregească echipa celor patru profesioniști în ale dansului care vor juriza competiția „Îmi place dansul”, în această toamnă, la Kanal D. El se alătură celor trei jurați deja anunțați+ Beatrice Rancea, Cocuța și Emil Rengle.

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 ani. A intrat în atenția publicului român că dansator, interpret, coregraf și entertainer. Ultima apariţie tv a fost în al doilea seyon Asia Express de la Antena 1, unde a făcut echipă cu pritenul lui Oase. cei doi au reuşit să câştige competiţia, lucru care i+a adus un şi mai mare capital de imagine.

„Pentru mine, dansul e o artă care reprezintă tot. Înainte să vezi sau să auzi trebuie să simți, asta înseamnă artă. În acest show, «Îmi place dansul», îmi doresc să simt. Vreau să văd lupta, dar vreau să văd și fairplay. Ce e frumos îi place și lui Dumnezeu, dar și greșeală se plătește!”, a declarat CRBL.

Cu opt albume de succes, realizate împreună cu trupa Simplu, sau ca artist solo, cu numeroase turnee la activ și importante premii muzicale, CRBL e un artist devenit iconic, la care se raportează generații. Succesul înregistrat ca artist hip-hop i-a deschis calea și către coregrafie, producție muzicală și de videoclipuri, actorie și televiziune, iar în 2004, CRBL își deschidea propria sala de dans cu specific breackdance și streetdance câștigând apoi, cu trupa de dans formată astfel, numeroase concursuri.

Artistul a dovedit într-o serie de show-uri TV că are o abilitate extraordinară în a face spectacol, magnetizand publicul de toate vârstele. Din toamnă, CRBL va juriza concurenții care vor veni să își demonstreze talentul de dansatori în fața unei țări întregi.

Castingul este în plină desfășurare.Toți cei care doresc să participe la noul shopw de dans se pot înscrie pa pagina casting.kanald.ro. Premiul pus la bătăie este de 100.000 de lei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102