REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeți că actualul Guvern ar trebui să își dea demisia?

Credeți că actualul Guvern ar trebui să își dea demisia?

Replica API 28 mai 2019 | 22:37 469

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice Muie pesede :multa Muie de cacat sa le dai la prosti de la PNL nu lui Psd taran Prost de la Vaci care Injura ca Taranul Prost de la Vaci si abtinete si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci ca data urmatoare dau cu time de pamant cu injuraturi urate fie clar!
1
0
in tara asta ar trebuii instaurata monarhia si sa se duca dracu guvernu si parlamentu si tot neamu lor ca de 30 ani acceasi oameni au fost la putere prin rotatie! guvernu asta sau altu nu va face nimic , in 30 de ani daca se vroia se facea! suntem prea prosti sa vedem adevarata problema! nu stim decat mu13 psd peste 1 an va fi mu13 pnl ,usr si ce dracu partide mai sunt!..tara de cacat asta suntem!
2
2
Citesc si ma mir de cata ura razbate din comentariile psd-eilor infuriati de rezultatul alegerilor... n-au inteles nimic!
0
2
Da,e vremea ca USR sau PDL sub eticheta falsa de PNL sa guverneze. Subventiile pentru agricultura,gratuitatile pentru transport pentru student,maririle salariilor si pensiilor,alte lucruri facute de ciuma rosie sa dispara ! Orice proiect facut de PSD este prost,tara e in dezastru incepand cu guvernarea PSD. Pana la PSD,romanii o duceau super bine,PSD a interrupt dezvoltarea. Si da,drepturile omului sunt un moft,doar sefii prieteni cu securistii sunt oameni cu drepturi. Vrem Iohannis dictator !
10
5
D.p.d.v. legal aveti dreptate, d.p.d.v. moral, NU. Acest guvern nu a lucrat nicio clipa ptr aplicarea programului de guvernare ci doar interesul personal al hotului flausat intemnitat! Varianta cea mai corecta: ANTICIPATE!
7
9
nu are de ce sa isi dea demisia guvernul chiar daca a ramas fara papusarul sef aacesta trebuie sa isi aplice programul de guvernare asumat. controlul legitimitatii unui guvern se face in parlament la o eventuala motiune de cenzura. restul e can can.
8
6
poporul s-a pisat pe guvernul asta si pe tot pesedeu cu sustinatori cu tot ! asa ca mucles si bagajul!!!
8
8
Sa plecati futu-va-n gat de hoti ! Nu mai vrea nimeni sa va vada ! Ati saracit toata tara ! Multa muie cu cacat !!!
5
12
Pt ce sa isi de demisia??Pt o mana de oligofreni care nu stiu ce este munca si nu stiu decat net, cluburi, baruri.la munca bai scursuri umane , nu la intins mana.Sa vina USR si PNlL sa va dea multa MUIE la toti , ca vor taia salarii, pensii , alocatii toti ce fraierii de la PSD v-au dat.Sa creasca impozitele si taxele , sa avem produse pt Europa de S-E, nu ca si in Germania , Anglia...sa devenim AFRICA.Sa stea sa aplice programul de guvernare si sa le dea la GIOALE la toti care ii hulesc , ca asta merita multa MUIE
10
5
sa-ti dau mooie MARI pana acum zbierai ciuma rosie si ai votat cu noi si acum vrei sa ramana la putere ?Stim ca a fost bun programul de guvernare dar daca i-am prostit pe prosti si pe tine asta e ,doar nu am obligat pe nimeni sa voteze cu noi Ce sa-ti fac daca stai ca proasta pe facebook si pui botul la tot ce scrie pe acolo.O sa aplicam programul Catu taiem pensii salarii marim taxe TVA scoatem salariul minim ,modificam legea offshore pentru stapanii nostri ,ce ne-au finantat degeaba?Facem din nou romanica colonia ascultatoare protocolale in justitie, Kovesi Onea la DNA !
9
8
da poporu ce a castigat,,oooo pooola.
9
7
Poate le-a venit mintea la cap !--sa-i lasam sa termine programul de guv
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218