REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Credeţi ca ALDE va ieşi de la guvernare până la toamnă?

Credeţi ca ALDE va ieşi de la guvernare până la toamnă?

Replica API 12 august 2019 | 10:19 304

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In secunda urm ar disparea ca partid ----se fac ca sint importanti
0
0
ai vazut caine plecat de la abator ? si inca in plus , spagarul de Tariceanu e amenintat ca i se ridica imunitatea si DNA-ul il inhatza. Bogatia sa nu e facuta fara hotie.
0
1
Ma doare-n p_la de ALDE si de toate celelalte partide politice ! La ora actuala tara e condusa de clanuri de interlopi. Cand scapam de acestea ?
3
0
Va iesi ca sa para ca s au certat si sa se alieze din nou cu castigatorul alegerilor
0
0
ALDE nu exista fara PSD.ALDE este un partid nascocit de PSD cu scopul de a slabi partidele din opozitie.ALDE este un partid balama,un partid de apartament,un partid SRL,un partid antiromanesc,un partid pres,un cacat de partid.
1
1
Cati interlopi,proxeneti,polititii si oameni din justitie sunt bara- bara cu criminalul international Dinca Gheorghe din Caracal?.
3
0
Ce aveti impresia ca ceilalti sint Gina Virgina?dati-va voi, sa ne cocotam noi,ca avem foame in git. Toti o apa si un pamint.
0
0
Cred , ca au sa o suga si la alegerile viitoare nu au sa treaca pragul minim . Acesti sobolani nu sunt interesati decat de cum sa fure . Nu le pasa de ce se intampla , nu le pasa ca tara sa dus in cap . DOAR VOR SA FURE , NIMIC MAI MULT .
5
3
Nu,si nici nu mai conteaza. De doua saptamani vedem ca interlopii si alte tipuri de infractori periculosi conduc de fapt tara asta,o batjocoresc si o distrug. Astia care cica ne conduc se invart pribtre vorbe si hartii,rezultatul fiind ca populatia este de fapt la mana imputiciunilor infractoare care sunt protejate in detrimental celor cinstiti si naivi.Stiam si fara sa vedem la televizor.
4
0
nu serios, chiar sunt prosti pe care sa-i intereseze chestia asta? Fie ei chiar si pesedici?
2
0
ATI VAZUT IN VIATA D-VS CAINELE PLECAND DE LA MACELARIE ?
3
2
nu lasa ei ciolanul in toamna stati linistiti ... pana la anu mai au de muls ...
3
0
Daca ALDE va face imprudenta sa iasa de la guvernare, s-a autosinucis din punct de vedere politic.Un partid condus de oameni inteligenti , nu dau vrabia din mina pe cea de pe gard.
0
0
Dati alt nume la articol...Credeti ca Dinca este intr -o gasca de proxeneti si interlopi protejata de sistem adica politie parchete,guvern,presedentie ???.
6
1
Nu chiar acum...
0
1
Ce face un purice cind moare ciinele ?? Sare pe alt ciine . . . . asa si ALDE . . .
3
1
Un partid de 5 % are pretentii ?---nu pleaca ptr ca ar uita lumea de ei !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369