REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeți că ar trebui să existe o dezbatere electorală Klaus Iohannis - Viorica Dăncilă?

Credeți că ar trebui să existe o dezbatere electorală Klaus Iohannis - Viorica Dăncilă?

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:41 217

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu! Nuu... Va fi timp pierdut, cu siguranta. Este mare diferenta, sunt din lumi paralele, da. Ce sa vorbeasca d-ul Iohannis cu TUTU de videle, cu brose, coc, ceasuri, cercei, bratari, inele, nasturi scipitori, gene false, rochii colorate, tipator,...etc., care vorbeste ca o moara hodorogita, repetand aceleasi injurii ?! Asta, se vrea PRESEDINTE...., asta e VALOAREA ei !? O, Doamne... mare-i gradina ta... si multi prosti in ea. Este o inconstienta veorica! Au abandonat-o colegii ei de partid si de alianta, au TRADAT-O. Da! Despre ce vorbim !?
7
0
NU! Cine garanteaza ca Presedintele Iohannis reuseste sa invete dancileza intr-un timp atat de scurt? Pentru ca, pentru veorica este imposibil sa invete corect limba romana!
9
0
sa nu uitam ca dl iohanis este omul stiintelor exacte iar veo este din mahala
11
0
spune ca un om care nu are discurs si abilitati oratorice care sa-i exprime gandirea, isi poate ameliora situatia prin exercitiu, de exemplu Presedintele Iohannis. Dar un om care este prost din nastere, nu are nici macar o bruma de educatie si este crescut la coada vacii, nu are absolut nicio sansa sa se faca bine, adica cel care se naste prost, prost moare! De exemplu, veorica!
14
0
NU poate fi nicio dezbatere! Presedintele Iohannis nu vorbeste DANCILEZA lu' veorica proasta poolii!
15
8
Oricat zahar pui peste un rahat , adica peste Veorica,....tot nu poti sa il vinzi ca o prajitura !!
20
6
dezbateri intre persoane de acelasi calibru intelectual- o analfabeta plantata unde nu-i este locul- te descalificiUN CATEGORIC , NU
20
12
Pe presedintele de CACAT numit kwj si pe cei care l-au votat.sugi pula klaus
7
19
JOS cu Johannis
9
20
vorbeste mai bine romaneste , decat romanca Vasilica !!
23
11
cand aveti un neamt Prezident si nu vorbeste Romaneste ,,mai bine sa ma pupati in fund.
5
21
Railor! Si asa omul nu a mai fost de mult intr-o vacanta iar voi vreti si dezbatere? Cu un om obosit?
9
19
dezbaterea sa aiba loc in limba engleza ! Ca sa "inteleaga" si Vasilica.Ha,ha,ha.
26
7
Pai ne mai faceam si noi o burta de ras.Daca nu se umileste cu tanti Veorica de ce nu face o dezbatere televizata doar cu jurnalistii sa stim si noi ce program are pe urmatorii 5 ani!
10
3
daca i-au luat toate prerogativele pe care le avea, din ordinul lui Dragnea Puscarie, ce sa mai faca presedintele??? decat sa se duca peste ei la sedinte de guvern .
17
7
Prosti au fost astia. Trebuia sa va rada pensiile , salariile si ajutoarele ca pe vremea lui petrov.O sa vedeti ce urmeaza. Chiar , ce a facut werner cinci ani pentru poporul roman? Ati simtit ca a fost presedintele nostru? Vreau argumente.
10
19
In primul rand dezbaterea nu este cu Viorica ci cu tot electoratul, cu toti romanii pentru ca Iohanis este presedinte in functie si ar trebui sa reprezinte toti romanii. Nu doar Viorica vrea sa stie ce a facut Iohanis pana acum ci toata tara, toti romanii merita raspunsuri de la presedinte, ce a facut si ce urmeaza sa faca. Daca se delimiteaza de responsabilitate atunci sa ne lase, nu-l obliga nimeni sa fie presedinte.
10
11
Dupa dezbaterea ILIESCU vs VADIM o sa aiba loc si asta...de aia n ati zis nimic atunci...ca va calacau comunistii pe cap...unde plm erau ziaristii astia vocalii pizdii care vor dezbatere?nu mai comentau nimic...Cum plm sa stai cu Viorica de vorba?Eu n as sta cu o agramata si tarfa ca a supt ceva puli sa intre unde e...o marioneta de la Videle.Ce sa vorbesc eu tine?Pai trebuie sa iti iei translator in limba romana,poate Plesu sa se bage sa iti sufle din spate ce sa imi raspunzi.Esti o distrusa habar n ai de o limba infara de aia bagata in cur lu' Dragnea...Geografie?Cum sa stai de vorba cu ea?
12
7
sa se difuzeze dezbaterea cu ponta de acum 5 ani si sa vedem ce a promis si ce a facut pampalaul!!! e simplu daca nu vrea sa discute cu dancila pentru ca stie ca serviciile si fraierii il voteaza neconditionat!!!
11
15
Iohanis o considera slaba pe Dancila ! Este foarte simplu .Sa o faca praf intr-o confruntare DIRECTA . Dupa aceea ROMANI vor decide cine este PAPAGAL ! ESTE SIMPLU .!
14
13
A inteles-o mata.Bai jegule , ce clasa de presedinte vre sa fie Iohanis daca nu are c..e sa fie barbat sa se infrunte cu o femeie, indiferent cine este ea.Asta demonstreaza ca este ZERO , ca nu il duce capul sa articuleze 2 cuvinte si sa ne fereasca Dzeu sa iasa MUTU presedinte
13
17
CIne refuza o dezbatere demonstreaza ca nu da doi bani pe electorat.Ii considera niste oi proaste care voteaza neconditionat fara discernamant. E o jignire grava adusa cetatenilor si o demonstratie clara de lipsa de democratie
18
18
De ce dezbatere ? Toata lumea a inteles cine este veorica . Asa ca ar fii o dezbatere nepodructiva .
23
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218