REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Credeți că deputatul Bogdan Huțucă ar fi cel mai potrivit candidat din partea PNL pentru Primăria Constanța?

Credeți că deputatul Bogdan Huțucă ar fi cel mai potrivit candidat din partea PNL pentru Primăria Constanța?

Replica API 17 septembrie 2019 | 07:06 301

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine i asta ? am dat pe google si i am vazut fata,are cumva sindrom Down?
2
1
o ia in gura impreuna cu seful lor
2
0
sugi pula cu stelian ipocrit ion, UN LIMBRIC SECURIST la Constanta mai lipsea.In afara de gargara ieftina nu am vazut nimic constructiv la el. Apropos, ca tot el era impotriva sectiei speciale, de ce nu a iesit cu vreo declaratie in cazul caracal sau in cazul fetitei adoptate? de ce nu a zis nimic de procurorii ordinari care au gresit? ca le tine partea la toti indiferent de calitate? mai citeste spalatule pe creier. Dar la voi la usr nu venea machedonul Caragheorghe? Un geniu ajuns director la cardinal si fost plimbator de hartii la aeroportul MK. Ia aplica si tu acolo pt un post,prinzi ceva?
10
0
Este un om fara valoare politica, de altfel valabil pentru intregul pnl Constanta. Oamenii de valoare sunt printre SIMPLI MEMBRI PNL, dar nu au fost lasati sa evolueze sau sa se evidentieze in marea mocirla de scursuri politice. Acesta este adevarul. Si nu vor fi lasati niciodata sa se afirme pana nu va exista un criteriu oficial de evaluare reglementat prin lege organica si monitorizat de un organism apolitic independent. Regisrul de cariere politice prevazut in statutul unui partid este o porcarie care nu se poate aplica. Sa existe o competitie corecta politica, cu plecare de start egala.
7
0
Stelian Ion, avocatul lui Mazare, este croit din stofa PSD, nici cacat n-a mancat, nici gura nu-i miroase, un hater nenorocit, abonat la banii de la buget.
13
1
La Cta pnl-istii sint necunoscuti nu fac nimic in interesul nostru ----Ei doar sint Gica -contra in sedintele de consiliu
7
0
penelistii din tara de CACAT johannis
8
6
nu se face primavara. Peneleii au fost la Constanta tot timpul oxiurii pesedeilor ! Deci muie cu cacat la toti !
11
0
Numai faceti sondaje aiurea, se stie ca viitorul Primar al Constantei o sa fie Stelian Ion, asa ca sugeti pl PNL, PSD, doua grupuri infractionale
10
16
Alt Petrov? Nu v-ati saturat de securisti? Parca doreati o Romanie noua, schimbata, moderna, ca afara, dar tot la securisti aveti bucurii, greu cu voi.
15
2
Cel mai bun e Vergil Chitac
7
12
PNL nu va avea primar la Constanta pentru ca nici nu l-a interesat.E mai bine cu Mazare sau cu Fagadau pentru ca nu au raspundere dar primesc moca tot se-si doresc:terenuri,afaceri,avantaje,etc. In termenii lor asta se numeste "opozitie constructiva".Candidatura lui Hutuca,acest neica-nimeni il avantajeaza pe Fagadau.Trist.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218