REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Credeţi că dosarul în care apare numele lui Sevil Shhaideh este o făcătură?

Credeţi că dosarul în care apare numele lui Sevil Shhaideh este o făcătură?

Replica API 25 septembrie 2017 | 01:43 609

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e facatura, ci chiar mai lipsesc niste detalii importante de pe vremea lui Mazariche.
5
0
Bravo "ana", frumos comentariul tau si la obiect, mult adevar ! Toti sunt niste mincinosi si hoti....mari manipulatori. Sa le fie rusine, chiar nu-i mai suportam !
32
0
Doamne cate lacrimi si durere ca esate imaculata biata de ea Bineintales toti sunt corupti si inceasrca sa se tina tare ei intre ei sa nu piarda teren Ne mint si ne manipuleaza cum vor ei Cand mai moare cate unul s ar parea ca se raresc randurile hotilor dar apar altii Tot timpul exista rezerve Si uite asa ne fura de 30 de ani si ne mint intr o tarisoara care ar avea toate motivele sa o duca bine sa imfloreasca si sa nu mai plangem prin tari straine .Pana cand ??
14
0
Vorba presedintelui:no,asta nu-i o-ntrebare buna ! Binenteles ca -i vinovata
11
3
Cum adica ii apare numele? E scris asa, intr-un colt de pagina cu pixul? Nu, bah pulelor, e diamai inculpata!
17
3
Ce facatura !? Hotii mincinosii si penalii ne conduc, astia decid pentru noi si iata unde s-a ajuns. Incredibil !! Toti sunt manjiti si corupti, ne mint cu nerusinare. Justitia sa-si faca datoria, la puscarie cu ei !
40
4
la multi ani cu executare
17
2
Intentia de numire in functia de Prim Ministru si ulterior numirea in functia pe care o ocupa in prezent, nu reprezinta alt ceva decat recompensa lui Dragnea pentru serviciile facute.
22
2
o rog pe dna Sevil sa transfere pe firma personala a litoralului Marii Negre si Delta Dunarii . Va multumesc cu respect Eu
8
4
SUCCESURI D-NEI SERVIL a d-nului Dragnea!
5
6
Futu-te in gura de tatar imputit si PE femeia -barbat Servil,Alta musulmanca hoata care a furat si aerul poporului sa se duca dracului cu islamicul ei sot,sa se duca la islamici,si so is si PE baba hoata ,AIA de 89ani care a furat statul oe linga o pensie nesimtita si UN salariu nesimtit de la teatru,deci Menabit,dute cu ele la puscarie,sa le speli PE spate,Esti sluga,se vede dupa cum scrii de nenorocita servil,adu-o in piata,CA on linseaza poporul si oe tine
14
5
O rog pe d.na Sevil ca prin hotarare de guvern sa-mi atribuie in folosinta lacul Razelm,
17
5
Doamna Sevil este profesionista si nu incalca legea.O asteptam in vizita de lucru la primaria Mangalia. Pentru mine este un model personal de cinste si moralitate. Dragnea o sustine pentru ca este capabila. Success Dnei Sevil !
8
34
Nu este o facatura. Este o realitate.Doamna Saideh a cazut in plasa , abil instrumentata de Dragnea, a uzat de toate cunostintele sale profesionale pentru a realiza ce a dorit Dragnea.Si, uneori, greseala se plateste. Vom vedea.
18
8
Imi este sila de comentariile unor " JIGODII ca voi . Si ION de la Ciobanu vede aceasta MIZERIE ..... Voi pupincuristi " Basisti " nu ! ! 1
7
19
asa sunt turcii ingamfati si infatuati se cred intangibili ,isi merita soarta sevil
17
7
Ce legatura are dumneaei cu documentatia proiectului Henry Coanda? Vrem sa stim si noi cine a intocmit-o, semnat-o etc.
9
0
am inteles de ce a fost respinsa de Iohanis dar nu putea spune public. O alta mizerie a justitiei din Romania.
17
6
EMILE, nu cumva esti pus pe functie de partid sau te uiti prea mult la antene sau romania tv , nu te inteleg
9
4
in copnceptia ciumei rosii care considerau ca , prin votul primit datorita absenteismului si a scarbei, la propriu , a acestui parlament plin de penali dar cu preponderenta PSD, ca pot face absolut ce isi doresc, la indicatia penalului nr 1 al Romaniei- draknea. Cand ajungi sa executi orbeste, fara a lua in calcul consecintele, nu exista nici o scuza si trebuie sa raspunzi chiar cu dosar penal , daca se impune asa ceva, in fond faceti parte nin randul poporului, sunteti oameni simpli , in definitiv, Deci , toti la racoare
21
8
Cele doua individe penale au manipulat ca lacul Belimea sa ajunga la pacaliciul pustacios contrar prevederilor legale. La puscarie cu toti trei.
28
7
Normal ca nu. Lacul si bratul ajunse de la stat la privat sunt reale
24
6
Nu este o facatura, toul e adevarat....toti din conducere sunt manjiti si corupti pana in maduva oaselor ....halal tara ! cat o sa -i mai suportam , oameni buni ?!
31
8
de aici li se trage, autorul moral al faptei se cunoaste cine este de aici rezulta si penibilul proces de albire a celor doua in cpex de ieri. a inceput sa imi fie rusine ca sunt pesedist convins.
15
8
factura este aceea prin care un imobil al statului a ajuns in proprietate privata
24
5
Normal ca este facatura,sau cel putin e in dosar fortat,doar ca sa creeze probleme si obstacole in devoalarea celor ce au facut abuzuri si le mai fac.
14
30
Justitia trebuie sa-si faca datoria!
45
5
Cum sa fie facatura cand toti politicienii sunt manjiti?!
42
11
A fost ingropata in zeci de dosare penal si o doare in cur pe aceasta excroaca; o apara si se apara pana in panzele albe pacaliciul mustacios, taricacaceanu, si toate jarlele din parlacacat. Asa ca tot degeaba; astia nu renunta niciodata la fel ca ceasca decat cu niste butoniere in piept.
42
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218