REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Credeți că după 30 de ani de la Revoluție, România este pe drumul cel bun?

Credeți că după 30 de ani de la Revoluție, România este pe drumul cel bun?

Replica API 23 decembrie 2019 | 08:49 236

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ROMANIA ESTE PE UNUL DIN CELE MAI PROASTE DRUMURI POSIBILE DEOARECE S-A AJUNS LA PERIOADA FEUDALA.
0
0
pt unule muistule - cat de mic , slab , frustat poti a fi .
0
0
sa ne lingi cacatul la toi ca numai cacatul meu nu-ti mai ajunge hulpavule pesedeu cu putza mititica !!! Putza mica si creier minor. Si zi merci ca nu o amestec si pe sotia ta in laturile in care te tavalesti !!!
0
2
si asa am facut-o posta cu altii dar nu-i nimic eu nu sunt egoist multam de ajutor !
0
1
daca imi vede pula nevasta ta ma cauta cu salteua relaxa facuta sul la subtziori prin oras de o sa o creada lumea homeless,cum vrei tu sa divaghezi...asa va invata la scoala voastra de lingai comunisti?
0
4
este pe drumul stabilit de agenturile straine care au facut posibila lovitura de stat din 89!!
2
2
unule, esti diliu cu acte in regula, bai pesedica cu putza mica! Iar ai uitat sa-ti ei pastilele.
3
3
deja suntem la nivelul germaniei ar trebui sa ne oprim sa ne ajunga si aia din urma
3
0
Dupa 10 ani cu Basescu si dupa alti 10 ani cu Klaus, Romania o sa ajunga la nivelul economiilor Germaniei, Italiei, Danemarcei. Cu asemenea conducatori de stat de exceptie, unde se poate indrepta ROM., decat in randul statelor de elita.Inca de anul asta astept sa vad autostradata Moldovei, de la SI EU piana la Bucuresti. Astept 2 spitale regionale, cresteri de salarii de pensii. Cu ciuma rosie tara s-a prabusit, rumanii au saracit.
2
4
Doar jigodiile de procurori sunt dumnezei pe pamant
7
0
DRUM ?! AUTOSTRADA PENTRU UNII !
1
0
Peste 30 de ani doar atunci...pana atunci poate mai vedem cativa printi, printese ,presedinti de stat ,oameni de afaceri si altii din cercul lor de pedofili,l-au omorat pe Epstein degeaba!Noi stam si ne uitam in ograda si beleaua e de nivel international...mai bine il injuram si denigram pe Trump si vorbim de integritate dupa ce am fost acuzati de sex cu minore,exemplul este idiotul DENIRO! Epstein avea si prieteni romani...dar ce prieteni...mai un pic pt ei si aflam!
2
2
Pana nu se aplica legea 18 la interlopi si proxeneti si la toti hotii din Romania.
6
0
este pe drumul cel bun si nici nu va fi prea curand. Pana cand nu va reveni "minunata" Lege 18 inapoi cu aplicarea ei in forta, pana cand hotii si banditii gen Mazare, duo Hrebenciuc , Constantinescu, Oprisan si altii ca ei din toata tara se fac scapati de catre justitie, iar tot acea justitie la da ani de inchisoare ca maruntis, vom fi vai de noi. Poate ca metodele fostei Securitati vor fi cat de curand de actualitate, nu de alta dar este pacat sa ii gasim dimineata atarnati de felinare pe strada .. ca nu se stie cat mai suporta romanul.
9
1
Este posibil daca nu ii saboteaza pesedistii.Tot ce este bun se face cu sacrificii.Sper ca de dat aceasta poporul sa inteleaga acest lucru.
6
6
Este pe cel mai prost drum posibil.
6
6
Si dupa 30 de ani nu sistati si voi indemnizatiile revolutionarilor,ca doar nu sunt pensii pe viata.Nu ajunge cat au capusat bugetul parazitii cu documente false ?
20
1
Eu fac taxi pirat in Cernavoda,nu am atestat ca sunt curva! Desfiintati politia locala ca si asa nu ne incurca la frauda!Fac taxi cu un jaf de Opel Meriva gri vechi de vreo 20 de ani!
8
3
vreti sa spuneti lovitura de stat
12
1
NU !----politicienii au distrus totul si continua cu ce-a mai ramas !----nu mai sint sanse pe veci
4
1
platesc concerte cu bani furati pe locul infractiunii nu suntem pe drumul bun !!!
8
3
Fara ciumati , este pe drumul cel bun . Ciuma rosie a tinut Romania pe loc . Generatiile de dupa 89 nu mai pot fii cumparate cu mici si bere sau cu galeti . Dupa cum sa vazut la alegerile europarlamentare si prezidentiale . Sa isi mai puna pofta in cui de acum ciumati . Vremea ciumei a trecut . TRAIASCA ROMANIA LIBERA .
13
12
aproape totul iar in urmatorii 30 de ani nu va mai ramane nimic din ceea a mai ramas pana astazi.
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102