REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Credeți că este corect ca personalul medical să demisioneze dacă nu îi sunt asigurate resursele necesare desfășurării activității?

Credeți că este corect ca personalul medical să demisioneze dacă nu îi sunt asigurate resursele necesare desfășurării activității?

Replica API 1 aprilie 2020 | 21:33 1292

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati vazut ..le este greu medicilor din suceava cu doctori militari...ei nici nu intrau in vizita la pacienti..cu zilele...
1
0
Pai doctorii de ce sa demisioneze ? ? ? psd le-a facut salarii nete de 3.000 - 5.000 de euro , ca-n occident !!! De ce primesc aceste salarii ASTRONOMICE ? ? ? Ca sa DEZERTEZE cand tara are nevoie de ei ? ? ? Daca tot se simt neprotejati, sa-si cumpre singuri din salariile de 5.000 de euro , echipament de protectie !!! Costa 30 de euro un echipament !!! Chiar nu-si permit din 5.000 de euro , sa dea 30 pe un echipament ? ? ?
2
0
Spaga in medicina,spaga in magistratura,spaga si iar spaga,futu va n gura,mie mi a cerut un notar 10 mii sa fac stagiatura la el...in trecut,trebuia legat instant dar erau alte vremuri nici DNA nu exista...omu era greu pe atunci.Imi vine sa vomit cand vad "medicii" astia cu juramant fals,care ne considera VASE DE SANGE nicidecum altceva,e O VRAJALA INFECTA ca toate cadrele medicale cu VELEITATI DE STAPANI,o sa va legam,de data asta nu mai scapa nimeni
8
2
Pana acum nu au comentat De acord sa demisioneze dar sa nu mai profeseze tot restul vietii Dau fir cu bugitii Demisioneaza si cei din armata,politia si am rezolvar tot...
7
1
si echipament poleit in aur,vor gasi o scuza sa dispara din decor.... Aceste secaturi nu ar tb sa mai practice medicina,....ar tb sa lucreze la taxe si impozite,au mana formata.. caracter de ca...cat ,shpagarilor...
8
3
NU ESTE CORECT.Cum americanii si alte natii care nici ei nu au echipament si improvizeaza saci lipiti cu scotch pana li se face rost de echipament asa sa faca si medicii romani.Sa improvizeze pana una alta , daca nu ...sa i se ia dreptul de a profesa.Asa gandesc eu.
9
3
Pina acum magistratii au fost imbuibati cu salarii si pensii speciale iar santatea a fost lasata in mizerie si cu dotarea si cu salarii pina mai acum un an ----Nu s-ar putea invers ? Ei sint mult mai importanti
6
5
imn si rugaciuni din difuzoare si muie cu cacat pesedist !!!
8
2
Daca nu are ce ii trebue sa demisioneze,,,nu pleci la razboi fara pusca.
5
9
Lasati orice speranta cei ce va contaminati si pe la UPU intrati!Dragi romani ,nu va impacientati situatia este sub control,scapa cine poate!
7
1
jumate din parlamentari sunt cadre medicale , profesori universitari in domeniul medical , cercetatori , etc ...care este contributia lor in situatia actuala ??? nimic , nix , nada , nema , etc ...........si atunci un medic fara dotare ce sa faca ? cum sa vindece ?
8
1
Pai o mare parte din asa-zisul personal medical e total incompetent... toti stiu cum se fac admiterile la facultatile de medicina cu spaga si cum se trec examenele pe acolo. Sistemul de invatamant romanesc scoate pe banda rulanta foarte multi incompetenti care habar nu au de meseria cu care termina scoala.
15
2
Au tot dreptul sa alega daca vor sa mai lucreze in domeniul medical. dar daca in aceasta perioada critica isi dau demisia ar trebui sa-si piarda licenta de cadru medical. nu mai are dreptul de a lucra in domeniul medical. este pandemie nu epidemie. nimenii nu a pevazut asa ceva.
11
4
Pai e bine sa trimitic muncitorii la lucru fara scule si echipament de protective,soldatii la lupta fara arme si echipamente militare ? Sa-si dea dracului demisiile cei care ar trebui sa fi muncit pana acum si sa asigure ce este necesar sistemului medical,cei care si-au batut joc si au denigrat medicii si asistentele folosind presa plina de slugoi imputiti ai securistoizilor ! Personalul medical este tratat ca manusile de unica folosinta. De unde atatia oameni cu pregatire medicala sa-ti poti permite folosirea lor ca pe niste cuie? Da,sa-si dea demisiile sa nu moara degeaba!
4
8
Istoria ne zice ca niste soldati au luptat in izmane pe front, ca asa i-a prin dusmanul. Si nu si-au dat demisia!!!
11
5
da, e normal, unii ies la pensie la 45 de ani, au salarii muuuuult mai mari decat medicii si mai iau si pensii spaciale fara a-si asuma vreodata vreun risc. Nu e normal sa-i trimiti in linia intai cu pieptul gol in timp ce altii stau binemersi la adapost pe musuroaie de bani nemeritati!! Exemplu va mai aduceti aminte de domnii grefieri care plangeau dupa pensiile speciale? si nu numai ei...
6
6
De ce pana acum au tacut si nu au reclamat lipsa materialelor din spitale . Lipsa materialelor din spitale nu este o noutate . Puteau la fel de bine sa demisioneze in bloc si inainte de covit . Asa puteau sa puna presiune pe directori de spitale . Dar lea convenit pana acum . Ca sa lasi bolnavi in voiea sorti , este ceva foarte grav . Acum poate multimea intelege sau vor intelege nemernicia ciumei rosii . Au dus in faliment sistemul medical si acum toti avem de suferit .
8
2
DA. Demisia este un act unilateral...dar.. nu in situatie de criza, mai ales la nivel national...
6
0
Nu! Sunt niste tradatori. Parasesti campul luptei, pe timp de RAZBOI ?!
13
5
Pana acum au avut resursele necesare?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218