REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că este o greşeală tăierea din bugetul pentru Servicii?

Credeţi că este o greşeală tăierea din bugetul pentru Servicii?

Replica API 13 februarie 2019 | 23:47 435

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa verificam ce cheltuieli au fost facute cu interceptarile si alte activitati conform protocoalelor incheiate necostitutional, sa taiem aceste sume dupa care sa lasam SRIul sa-si faca activitatea pentru care a fost infiintat. Tara se duce dracului ca toata lumea se pricepe la tot. Dai Romanului in subiect din orice domeniu si el este specialist . Ca sa distrugi in lucru dai sarcini din toate domeniile si nu va face nimic.
2
1
cine are sange de frustrat din copilarie din parinti militieni poti sa-i tai 50% din salariu el tot se duce in slujba legii ,pentru cai place sa-l vorbeasca lumea pe la colturi ,ex ,vezi tu pe ala lucreaza la politie sri etc ,si el trage cu urechea se face ca nu aude si sta infumurat ca vezi doamne poate sa faca rau vecinul lui ,desteptii au plecat cu alte joburi nu sta sa alerge boschetari pe strada ,ma refer ordine publica ,faci academia de politie ca ,sa studiezi mersul pe trotuar noaptea si cand vine dimineata de la munca dupa tura de noapte cade din picioare de obosit
2
1
A blocat contractual pentru corvete. A demis din functie , pe Seful Statului Major al Armatei !. A taiat din fondurile alocate Serviciilor de Siguranta Nationala ! Tradator !
10
5
Luati atitudine: refuzati maririle de pensii ,salarii, alocatii pentru copii,etc. Nu acceptati imbunatatirile facute de PSD.Dovediti ca aveti caracter.
9
1
nu mai angajati pensionari la' stat' si asa rezolvati problema somajului si ramneti si cu bani la buget
5
3
Serviciile sunt necesare atat timp cat servesc statul si cetatenii care le dau de mancare si nu pe ei insisi. La noi, au ajuns stat mafiot in stat si distrug ideea de intelligence. Ce se naste din Securitatea ceausista, tot la intreprinderea ochiul si timpanul lucreaza.
5
5
@09:05 : postare corecta, sfarsitul postarii defectuos. Pesedeii nu inteleg apropos-urile. De aceea sfarsitul corect este : multa muie cu cacat pesedeilor ! Muie dragnea maledivu vitamina d, muie pesede !!! Cu cacat !!!
5
3
Intrebare cu raspuns indus.Niciodata in nici o tara populatia nu va raspunde ca iubeste serviciile secrete.Dar sunteti constienti ca sunt necesare doar ca mai rariti!
5
2
Cum au aparat ele, serviciile, interesul national? Ce au facut concret serviciile timp de 30 de ani? In afara faptului ca au fost majoritatea partasi la jaf.
13
3
Sa fim seriosi,oricum securistii au pus mana pe Romania dupa 1989. Ca exista o libelula numita SRI si ca acolo sunt unii,putini care chiar sunt patrioti,nu schimba fondul problemei.Populatia se afunda constant in saracie si dezbinare,adica fix ce oricare dusman real ar face unei tari spre a o pune cu botul pe labe.Care siguranta nationala? Cand un popor devine doar o populatie,cand nu mai au oamenii sperante in bine,ce poti spune de eficienta serviciilor? Asta cu teroristii e de porc. Pai teroristii actioneaza acolo unde efectele sunt reale,ori la noi ce dracului sa distruga in plus?
12
2
Multi securisti pe site-ul replica...La munca postacilor!
8
6
A intrat in conflict cu toate institutiile statului si toti cei care nu i-au cazut la picioare:Justitia,SRI,SPP,Banca Nationala,Presedentia Romaniei,toate partidele politice,Primaria Capitalei ,armata ,toata populatia care se opune PSD-ului,romanii din diaspora,nimic nu i-a scapat acestui escroc politic.Azi i s-a casunat pe Servicii.Hai zictir PZD !
9
11
Sa le taie si legaturile telefonice cand ne asculta pe toaleta.la cacat cu ei jigodii kgb iste
11
6
Sa ne rugam sa nu le taie din buget ca altfel nu i mai prindem pe astia care de 30 de ani ori sunt colaboratori vanduti ori in tabara cealalta
2
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218