REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că este utilă organizarea unui referendum pe tema Justiţiei din România?

Credeţi că este utilă organizarea unui referendum pe tema Justiţiei din România?

Replica API 12 aprilie 2019 | 22:48 206

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DACA INTREBAREA ESTE: "SUNTETI DE ACORD CU SCADEREA PENSIILOR SI SALARIILOR ENSIMTITE" , MERG SI VOTEZ "SA" CU 2 MAINI!
1
1
Sugi pula la greu.o sa merg lacreferendum doar daca il executi pe lazar,altfel te las sa sugi pula in continuuare
5
11
DEMISIA lui Iohannis cind se referendeaza
8
9
@ AIA in Elvetia prezenta la vot este obligatorie - cantonul Schaffhausen si la referendum se pun intradevar intrebari de interes, nu pasaje din legi ,constitutie sau de bun simt si mai ales ca este unul consultativ fara efect deci !Bani cheltuiti degeaba chiar credeti ca marea majoritate VA SPUNE CA NU SUNT DE ACORD CU LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI SAU CINE STIE CE ALTA PROSTIE DE INTREBARE?Credeti co o sa fie vreo intrebare care sa-l atinga pe Lazar ?Si iata cum Iohannis si PNL nu rateaza nicio ocazie sa se faca de ras in fata romanilor !
3
9
Da -dar parlamentarii nu-l va aplica ptr ca nu sint interesati--
9
6
Iohannescu aplica aceeasi schema ca Basecsu, folosindu-se de un referendum CONSULTATIV - adica fara obligativitatea unor efecte, dar cu cheltuirea unor fonduri pentru oganizarea lui. Iohannescu spera astfel sa mai castige un mandat. Ghinion!!!
8
11
Cap de dovleac, klaunul iohannis, organizeaza referendum pentru justitia corupta si condusa de altii din strainatate. Probabil ca inca mai exista resurse bogate ale Romaniei care se doresc a fi acaparate de hotomanii din Vest si e nevoie de handicapati ca koorvesi si coldea sa faca dosare penale romanilor.
8
12
sunt de acord cu orice referendum indiferent de ce se cere si de ce rezultate finale are, daca imi convin sau nu numai daca OBLIGA AUTORITATILE SA-L puna in lege. Atata timp cat e doar consulatativ e pierdere de bani si de timp!!!
13
1
De ce nu si pe tema agriculturii,a industriei extractive,a matematicii applicate? Oameni buni,romanii sunt foarte slab informati si enorm de multi complet nestiuitori in ale dreptului ca sa poti spune ca se poate face referendum in cunostinta de subiect. Da,toti vor in ansamblu sa le fie bine,sa aiba parte de judecata dreapta si totusi iata ca tortionari,ciume rosii reale, sunt sprijiniti chiar de presedintele initiator al referendumului.Ma pis pe el referendum grotesc si inutil.
7
9
aia care votati ca nu este necesar referendumul santeti:1-anaflaboSSi,2-hoti,3-retardati ...s.a.m.d, Elvetia face referendumuri aproape pentru orice si au prezenta la vot 80%.....
13
6
o frectie la tartaguta neamtului
9
13
sa reduca salariile si pensiile magistratilor cu 50%
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218