REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Credeţi că Eugen Orlando Teodorovici are şanse să câştige alegerile prezidenţiale?

Credeţi că Eugen Orlando Teodorovici are şanse să câştige alegerile prezidenţiale?

Replica API 24 iunie 2019 | 22:06 233

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr:cei de mai jos inalfabeti invatati sa scrieti mai correct so nu mai manca-to din litre capsomani caposi!
1
3
Pana acum Iohannis nu a facut decat sa transforme mancarea in cacat. A mai facut el si ceva gura cand nu era plecat la plimbari international si si-a bagat picioarele in legi,Constitutie,munca in general. Pentru asa ceva putea fi presedinte si ultimul betivan analfabet din tara sau de aiurea. Cand o candida un om cu adevarat pe masura functiei voi merge la vot,altfel oricum votez ca pana acum,pe cine sper sa fie mai putin nasol. Poate nici nu mai exista oameni in stare sa fie presedinti adevarati,nu panarame.
1
5
ciolos o fi mai bun? sa fim serosi!
1
3
Ai vrut sa spui ca ii suge pula neamtului, nu-i asa cretinule?!
0
0
Ii suge pula neamtul
2
0
Moarte Basescu!
5
1
Nu Orlando ! Avem neaparat nevoie sa se mentina traditia ca in Romania sa avem cel mai prost presedinte din tot ce ar putea fi . Romanii vor ca totul sa fie prost,ca asa sa-si justifice propria prostie izvorata din lene si lasitate. A allege correct si bine inseamna implicare,inseamna ca vrei ca si tu sa te perfectionezi,ori asta cere ceva effort. Mai bine alegi un prost si apoi dai vina ca de aia o duci si tu asa,tot prost. Deci,vom avea tot un presedinte de categoria celor de pana in present,unul caruia sa-ti fie rusine sa-i pronunti numele,mai bine spui ca nu te intereseaza deloc politica.
0
3
..ii bate neamtu de ii asculta cu urechea pe toti...
5
5
Alta intrebare!
1
1
PSD nici peste 50 de ani n-o sa aiba Presedinte!
9
4
ce presedebtie viseaza si dandy asta ? poate la bloc, ca restul e zero
7
3
mu1utilor de pesedei le prezint situatia sondajului azi, 26.06.19 la ora 14.42 LT, da- 24%, NU- 76%. Asa o sa arate situatia la urmatoarele alegeri, prezidentiale, parlamentare! Asa cum spunea un mare filozof pesedist, v-ati kkt in scaldatoare! Pesedeii sa nu incerce sa citeasca cu voce tare numele postarii, ptr ca risca sa-si scranteasca limba, singurul organ functional al lor!
10
2
Pana acum au castigat doar loaze. Tot o loaza va fi viitorul presedinte,fie ca ramane Iohannis,fie ca vine altul. Atata stim noi ca natie sa producem si sa alegem,de asta ne merge asa de bine si suntem asa de uniti,de civilizati,de cinstiti si drepti.
2
3
asa vom sti sigur ca PZD-ul nu va mai intra in parlament !
9
3
oare tara asta poate fi condusa de orice neica nimeni?
10
2
psd izvor nesecat de imbecili. spre exemplu tov felix care vrea sa dea adversarilor capete in gura, numai ca tot cu fruntea in buric ii nimereste.
12
2
cine este acest orlando?cu ce sa remarcat pana acum?pentru mine este no name un fripturist care doreste sa fie un floc in varful pulii!nu votez niciodata asemenea specime
16
3
Deja la noi nu mai este ceva serios in privinta valorii candidatilor. Se tot baga pe gatlejul romanilor niste fapturi ciudate spre a fi votate .Romanii merg si voteaza ca la loterie si inca e report,nu s-a castigat nimic pana acum. Undeva in timp si spatiu se afla un roman demn de a fi presedinte,alti romani perfect valabili pentru a fi lideri ai guvernului,ai institutiilor statului,doar ca uite asa,nu ies frate ! In alte tari se mai castiga o categoria a patra,ceva acolo,ramanand tot la comparatia cu loteria,la noi nimic si basta. Jucam noi prost sau numerele sunt aiurea?
9
1
Are asta o fatza de loverboy ...
9
2
hai sa facem o katerinca mare sa vada asta ca iese
3
6
orlando teodor-ovici, produs original al FSB-ului ras-putinist, fostul KGB, trebuie judecat si condamnat ptr crimele financiare comise in Romania!
19
4
Are soarta lui ALDO MORO.
13
3
cea mai tare gluma din ultimul timp
17
4
Daca am ajuns ca unul precum Orlando sa candideze la functia de presedinte,atunci nu ma mir de ce am apelat la staini sa ne fie conducatori.
15
4
Doamne fereste-ne de discotecar! Orlando fara minte!
18
5
...carne de tun, nemtu il bate de il asculta cu urechea....
16
5
Orlando,nume de circar, are aceleasi sanse pe care le are si Mr. Porky hamsterul meu din borcan.
19
6
Pana acum nu am avut un presedinte demn de functia pe care o ocupa,un om dedicat tarii,romanilor,un patriot si om cu structura superioara,cult si empatic fata de cetateni. Cu siguranta ca nici nu vom avea,deoarece romanilor le place sa fie cat mai rau si aleg tot felul de indivizi negativi in toate privintele. Adevarat,nici nu prea au de unde alege,cat timp cei bagati in fata nu sunt pentru popor ci pentru interese de grup.Prezenta slaba la vot arata ca romanii sunt deja scarbiti de oferte si stiu ca oricine ar fi sus,tot naspa va fi.Plus ca romanii se iau dupa propaganda ale celor agresivi.
5
16
daca se joaca la barbut ,da !
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369