REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Credeţi că Horia Constantinescu, şeful OPC, ar fi potrivit pentru funcţia de primar al Constanţei?

Credeţi că Horia Constantinescu, şeful OPC, ar fi potrivit pentru funcţia de primar al Constanţei?

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:08 682

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand avea o plaja amarata la costinesti dadea o femeie cu copii in suturi cu bodyguarzii afara de pe plaja lui cu sezlonguri ca ii ocupa cu cearceaful juma de metru patrat si ii strica modelul la nisip ..acum cativa ani. E inregistrare la pro tv. Si acum urla legea in el...vai de litoralul nostru. Huooo
7
0
DA ! Numai sa ne lase comuna Costinesti in pace !La noi are cine candida! Avem tineret de calitate!
3
0
Asta era motivul pentru care-si face atata reclama ?
6
0
Mamaaaa, cam mare turma de cipani cu voturi negative. Nu stiam ca subspecia e atat de numeroasa.
4
4
aia care mai gandim Constanta are o sansa ca acum "e sat fara caini"golanii predomina escrocii iau decizii pentru toata lumea.Sa ne mobilizam sa fim mai multi decat tiganii.
1
0
Sa ramana la OPC ca face treaba buna. Am putea sa ii dam o sansa lui Chitac, un om fara dosare penale si acte de coruptie. Vorba cuiva de mai jos. Mai rau de atat nu exista. Daca iesea Chitac la ultimile alegeri, acum eram scapati de multe probleme. Din pacate pleava societatii voteaza..lumea cu cap fiind scarbita de ceea ce se intampla..
9
3
decat un machedon sau tigan sau alta specie de alogen ciorditor.din pacate secaturile s-au incuibarit adanc in institutiile de forta,va fi greu sa scapam.
7
5
pai de aici si toata reclama aceasta catre el.Hai sa fim seriosi..nu mai avem nevoie de alti papagali, a fost suficient mazare.
12
2
Va fi bun macar sa-i cheme noatea si sa-i ia la intrebaripe toti putorosii din primarie cu salarii mari si cu ochii dupa afaceri dubioase
4
3
vantura cacatul fix pentru asta. Si voi il prostiti sa creada ca poate castiga primaria doar cu mizeriile pe care le face si cu promovarea voastra. Jocuri mici, rezultat previzibil. Succesuri!
10
3
Nu cred ca poate fi mai rau decat acum.
8
4
Tot ce face este pentru imagine,asta a declarat din prima zi la opc la primul contact cu subalternii,acum ii calca in picioare,ii cheama si in week-enduri,noaptea,cand are el chef,DOAR PT IMAGINE,pt a auzi lumea de el.Credeti ca un asa personaj care calca tot in picioare doar pt imagine e potrivit pt functia de primar?
9
4
Asta are curaj. s-a pus in clanta cu psd-ul. Poate stergeti si aceasta postare. Ca zic de psd ca este o gasca de ciorditori.
11
7
Sa ramana la opc pentru ca face treaba . Toti sunt buni in diferite functii pana ajung la ciolan , dupa care se transforma .
10
2
daca face treaba . nu m-ar deranja , indiferent cine era inainte , mi se rupe , atata timp cat curata orasul , face strazi si nu face ca ultimii 2 primari sa lase constanta intr-o balega de gunoi .
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218