REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că intervenţia Jandarmeriei Românie, din data de 10 august, a fost justificată?

Credeţi că intervenţia Jandarmeriei Românie, din data de 10 august, a fost justificată?

Replica API 17 august 2018 | 00:24 254

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sefii jandarmeriei niste lingai nenorociti!
2
0
DATA VIITOARE BATAIE CA LA BALAMUC PENTRU BORFASII ROMANIEI...OAMENI SERIOSI STAU ACASA LICHELE IES INNSTRADA.
7
16
Incetati sa tot solicitati m..ie de la PSD. Va pot satisface si altii.
3
3
@ europeanu ,ca reprezentant de marca a diasporei romane nu poti sa inveti mai mult de cateva cuvinte si acelea deprinse cu greu prin taberele de tzigani in care ai crescut . Acum esti european ,cu numele ,in rest un avorton al societatii,usor de manipulat, prea prost sa intelegi ceva din mizele jocului economico-politic .Scrie mai des pe aici ,ca altfel uiti ce trebuie sa postezi si scrii invers decat ai pe indrumarul de postare
6
4
Muie postacii pesedei,muie dan javra de sub mine,muie mishu,muie dragnea,muie pesede ! Cu cacat mult !
9
6
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
2
7
ce cautau cei in scaun cu rotile ....ce vvroiau sa indrepte...nu sunt batuti de soarta destul .asta i romania . alde gura casca..
2
6
Clar , eu imi doaream sa le dea bataie ca in SUA !! pulane multe gazare si multa MUEEE la neveste !!
4
8
Te Iubim Dragnea!
6
7
Pe hashtagisti ii asmut multinationalele in piata pt. ca nu le convine legea offshore prin care ajung bani mai multi la buget in detrimentul strainilor si vor guvern tehnocrat gen klingonianul cholosh pt. a da OUG reparatorie.Rezista Dragnea suntem cu tine!
10
11
Replica de tot rahatul! Intrebare pt asistatii sociali ca doar ei vor duce faima tarii mai departe!
12
9
Se pare ca majoritatea comentariilor sunt lasate de SLUGILE PSD! SA VA DAM LA MUIE!
17
12
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
12
10
Ia sa zica rahatii de nazisti ce trebuiau sa faca Jandarmii? Sa lase descreieratii sa ocupe sediul guvernului ,ca sa ce? Ca sa se instaureze o dictatura fascista? Nu va convine PSD-ul mergeti la vot si gata.Sa stiti haimanalelor naziste,ca ficatii vostri vor crapa ,pentru ca tot PSD si ALDE vor lua voturi masive si Iohannis va pica ca un sac gol de continut,fleasca. Tara nu are nevoie de derbedei violenti. Vreti violenta,emigrati in Afganistan.Noi vrem in Europa fara voi.
12
16
Luati o in gura si sugeti o pana va vine gust de dulceata...Ptr Jandarmeria romana trebuia de mult sa le dati aceasta bataita la borfasii din Bucuresti...Va asteptam data viitoare cu mai mult efectiv cu mai multe tunuri cu apa cu mai multe spreyuri lacrimogene si cu folosirea armamentului din dotare. SUCCESURI JANDARMERIEI ROMANE...VA MULTUMIM !!!.
15
19
Nu vom progresa niciodata! Asa vom ramane pe vecie...schimbarea vine din noi, nu trebuie sa o asteptam de la politicieni. Si ce variante avem? Dragnea hotzul, Orban maimutzioiul sau Barna ipocritul. Cu asa conducatori de partide si asa partide...mai bine ne pisam pe el de vot.
14
4
Nu mai folositi cuvinta obscene --sinteti niste inculti sipusi pe bataie precum golanii din buc
10
9
Unde e vremile de altadata.....
5
3
@MU13 am inteles ca si parintii ,familia ,copii, si prietenii tai au votat DA .Acum ca s-au strans cu totii ,asteapta sa le dai muie .Iti uram spor la treaba si te ajutam si noi toti care am votat cu NU !!
11
9
Muie la toti care au votat DA !
8
16
Adevarul este trist. Uitandu-ma la rezultatul sondajului, observ cati Asistati Sociali si Viitori asistati sociali se hranesc cu Haznaua 3 si RomaniaTV. Tara asta este pierduta cu asa oameni cu drept de vot... MUIE DRAGNEA!!!
24
12
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale trebuie suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman. Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis. Jandarmii trebuie sa invete sa bata. Ce au facut ei pe 10 nu s-a chemat bataie, bataie vezi in interventiile facute in tarile democratice de catre organele tarilor respective. Multa muie ptr. europeanu si pentru familia lui.
9
20
Sa raspunda cei care au dat ORDINE, nu JANDARMII, ei sunt MILITARI si au EXECUTAT niste ORDINE..CEI care au dat ORDINE sa raspunda de tot ce sa intamplat...CINE a DAT ORDINE...restul sunt niste simpli soldati care si-au facut DATORIA..sa raspunda cine a dat ORDINE verbale si scrise...CINE a dat ORDINE ,de ce nu-si ASUMA RASPUNDEREA ,putea sa iasa un RAZBOI CIVIL..ca sa VEDETI cine ne CONDUCE ..NISTE HANDICAPATI POLITIC..RUSINE GUVERNANTI fara MINTE in CAP ,care dati ordine la MILITARI..RUSINE PSD..NU mai plimbati maimuta VOI ati dat ORDINE..RUSINE ..PSD...
21
9
Jandarmeria a gresit! Asta rezulta din ghdul OSCE privind actiunile fortelor de ordine la manifestatii.S-a intamplat din cauza politizarii institutiei prin numiri de sefi pe alte criterii decat cele profesionale si de competenta Numirea tinerilor ce conduc institutia nu s-a facut transparent, nu a exista baza de selectie si concurs real intre mai multi candidati. Institutia imputernicirilor pe functii si apoi numirea pe functii in stilul actual este foarte paguboasa pt MAI.
21
8
Psd ciuma rosie trebuie sa dispara ,miua PSD si daca iti place Psd mu13 si tie!
26
10
bataia trebuia data ca lumea, nu gluma de a fost, trebuia data cum faca aia de afara si data din prima de la prima incercare de patrundere in curtea guvernului si de la primul jandarm ultragiat. singura nemultumire este ca Jandarmeria a dat impresia de nesiguranta si lipsa de pregatire iar sefii un pic cam KK-ciosi de frica
12
19
iar mi ai supt ciocanul ruginit...ptr jandarmeria romana...BATETII PE BORFASI PANA LE SUNA APA IN FREZA...VA FELICIT PTR BATAITA DATA SI SUCCESUR ...MUIE ANTIPSD !.
13
20
Trebuia sa-i mingiie pe cap si sa-i stropeasca cu apa de trandafiri.Jandarmii ar trebui sa faca plingeri penale impotriva celor care i-au agresat.
14
21
Oamenii din piata au venit inarmati cu tot ce tine de smardoiala,nu cu lozinci pentru o demonstratie. Ei au atacat ,au dorit sa intre in cladirea guvernamantala ca tiganii in cimitire ,ca interlopii si uite ca jandarmii si-au facut meseria. In lipsa de cafea si sampanie,au stropit cacanarii schizoizi cu lacrimogene aduse din Germania,fix pentru asa ceva. De data asta jandarmii nu au fost asmutiti cum a fost impotriva demonstratiilor anti cacatul de Base. Sigur,intelopimea userista si hastagisto-liberala in frunte cu bulibasa Iohannis s-au suparat. Stiti ceva? Jos fascismul!!!!
12
18
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
13
23
Sa vazut clar mizeria jandarmilor . Asa ceva nu se face ce au facut jandarmi . Si pe front daca cineva ridica mainile , nu-l omori sau sa-l lovesti in cap si cu picioarele cum au lovit jandarmi . Da sunt bolnavi la cap sa mearga la un control nu sa isi arunce frustrare pe oameni nevinovati . AR TREBUI DEMISI TOTI SEFI DIN JANDARMERIE CARE AU COORDONAT SI DAT ORDIN CA JANDARMI SA ACTIONEZE ASA .
24
15
Daca maine un bou ca tine suge p..a,evident Dragnea este de vina!Sictir!
16
20
normal ca nu a fost justificata dar la ordinele hotului dragnea au reactionat foarte bine capetele seci ale jandarmeriei. Intr-un fel care-l umple de mandrie pe ucigasul ilici iliescu. De fapt initiatorul acestor reactii. Muie dragnea,muie pesede !
28
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218