REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeţi că Ion Iliescu va fi condamnat în Dosarul Revoluţiei?

Credeţi că Ion Iliescu va fi condamnat în Dosarul Revoluţiei?

Replica API 9 aprilie 2019 | 19:02 368

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu a fost revolutie ci lovitura de stat de ce dati bani revolutionarilor ,ca la lovituri de stat nu se dau bani.Si daca e vinovat Iliescu atunci nu trebuie reabilitat Ceausescu?
1
0
Unu-le, cei care au murit la baricada nu sunt tradatori, chiar sunt eroi, ei au participat cu toata convingerea, fiinta si viata lor la rasturnarea regimului ... dar, ei au fost si actori, figuranti fara voie, masa de manevra sacrificabila, pentru cei care au orchestrat premeditat acele evenimente. Ceea ce ii face si mai odiosi pe Ilici Iliescu si comp., aflati de fapt in esalonul 2-3 al puterii; au sacrificat oameni nevinovati ca sa puna mana pe tara si sa o distruga. Sunt cel putin la fel de vinovati ca si Ceausescu, pentru atunci si toti cei 30 de ani de atunci.
4
0
ADEVARAT, NU CA MAIMUTOII ACESTIA DE LA PNL SI USR!
3
2
asa baieti,dati-i inainte cu lovitura de stat,deja pe cei care au murit la baricada i-ati facut tradatori in calitate de participanti la lovitura de stat.I-ati reabilitat pe Ceausescu, Stanculescu, Postelnicu,Dinca! In curand o sa cereti ca asa zisii revolutonari sa dea inapoi pensii indemnizatii terenuri, distinctii CTP,Dogioiu,Pora jubileaza cand va vede cat de usor de manipulat sunteti.Chiar nu mai aveti niciun gram de creier?Daca sunteti ca ala cu muie cu cacat nu este de mirare,cacat a mancat de mic, cacat are in loc de creier,de cacat gandeste! Iar adevarata ciuma rosie isi arata coltii
5
5
Iesirea lui Lazar la rampa cu dosarul revolutiei nu are drept scop decat albirea lui Lazar. Daca acest dosar nu este bine instrumentat, atunci lighioanele care au dat lovitura de stat raman nepedepsite - in aceasta viata. A fost o lovitura de stat, data de un mic grup de acoliti ai urss-ului, incepand cu Ilici Iliescu, Silviu-Saul Brucan-Brukner, Voiculescu, tradatorul Satanasie Stanculescu, Petre Roman Neulander si altii, toti urmasi vrednici ai bolsevicilor care au venit pe tancuri in anii 1950. Regia a fost asigurata de Sergiu Nicolaescu. Oamenii chiar erau naivi, pacat de sangele varsat...
8
5
de borfasi internationali sa ii sugeti pula lui iliescu.
8
8
Va crapa pana il vor condamna . Cum va puteti inchipui ca in Romania se poate intampla asa ceva . Uitativa la dragnea si la toti infractori din Romania . Uitativ cum se modifica legi si cum se unesc cei care se numesc politicieni cand este vorba de libertatea lor . Romania a ajuns la cheremul putorilor si a infractorilor . Pentru ca o mare vina o au cei care in ziua alegerilor stau acasa sau le vine sa faca gratare uitand ca daca nu merg la vot suntem bataiea de joc a acestor lichele . IESITI LA VOT ROMANILOR , NU MAI STATI ACASA SI VA UITATI LA TELEVIZOR . VOTUL VOSTRU CONTEAZA .
6
3
Sper din tot sufletul ca ultimele zile sa si le petreaca la parnaie ca acolo e locul ucigasilor ! Iar manipulatorii bolsevici gen unu sa-mi linga cacatul !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
8
9
Vopsitu comunist ii tinea la puscarie pe adevaratii anticomunisti si acum ajuns in functia suprema in justitie vrea sa-l bage in puscarie pe unul care ne-a scapat de dictatura. Acuze ca chipurile prin intermediul TV a creat haos, a mintit, de noaptea mintii, asemanator cu Dragnea, ca a chemat oamenii la vot. E clar ca sant dosare pur politice. si nu sant singurele. Olguta Vasilescu, Toni Grebla,procurorul Nitu, etc. La altii Lazar le-a inchis multe dosare, ex. Ciolanidis, recompensa numirea ca procuror general.
5
5
se intampla in Romania ,daca nu a fost revolutie ci lovitura de stat dupa acuzele din dosar ,toti care au fost omorati in evenimentele din 89 nu mai sunt martiri ,eroi bai prostilor au participat la o lovitura de stat, astfel armata securitatea militia au actionat justificat ,pana si Ceausescu este nevinovat . Va manipuleaza doi mizerabili ,unul este tortionarul Lazar si al doilea este cel care il sustine Iohannis care o ardea ca este anticomunist .Pai cum ramane tovarese Lazar si tovarase Iohannis ? A fost lovitura de stat cu un grup care avrut sa preia puterea ,sau revolutie ?
6
7
Nu apuca tataita sa vada definitiva!
10
3
DUPA 50 DE ANI SE TERMINA PROCESU,,
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614