REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeți că izolarea celor veniți din zonele grav afectate de epidemia de Coronavirus în hotelurile de pe litoral este o măsură bună?

Credeți că izolarea celor veniți din zonele grav afectate de epidemia de Coronavirus în hotelurile de pe litoral este o măsură bună?

Replica API 28 martie 2020 | 21:30 1699

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti dobitoc ca pui asa intrebare...nea jurnalist mata ce raspuns a dat? EVIDENT NU!!!! TREBUIAU SA STEA LA GRANITA..dar cum la noi coruptia e mare...ca si la voi in redactie de altfel...apropo cat va da NESPALATUL de primar din Harsova sa nu adugati sectiunea COMENTARII?...toti sunteti niste scarbe si hiene.sper sa muriti cu averea voastra cu tot si sa va ia dracu de jeguri nesimtite
0
1
Constanta lagar de exterminare pentru constanteni. Raman socat de faptul ca intelighentia constanteana tace ca kkt ul in iarba. Dragi imbuibati intelighenti! Sunteti egali in fata MORTII cu cei mai umili dintre noi!
2
0
Klaus parasutistul sa isi ia diaspora sa plece in plmea afara din tara
4
4
Dincolo de aspecte emotional- urlatoare, a fost o decizie buna pana la un punct. Trebuia un loc cu aeroport international si MULTE hoteluri, eventual la capat de linie-sosea. Tinand cont de cei pe care ii aducem -leprele cele mai din Italia-trebuia sa ne asteptam la probleme. Daca aveau cap, ii bagau in capata de Mamaia, 10-20, de la etaj 4 in sus, cine coboara sub PAC la cap, cu soseaua blocata de politie si restul n-au decat se plece prin lumina. Impartirea la Eforie, Techirghiol e imbecila
3
1
Decizia de a aduce un mare numar de persoane cu un risc foarte mare de a fi purtatori de Covid, in Dobrogea, mi se pare o mare stupiditate si chiar un act cinic, care pune in cumpana resursele judetului Constanta de a trata pacientii locali de Covid. Acum se pare ca s-a luat decizia de a fi transportati in alte judet,e dar in continuare vor veni pe aeroportul Mihail Kogalniceanu si vor fi transportati in tara, in judetele lor. Nu suntem de acord cu aceste masuri luate si consideram ca sunt luate asumandu-se riscul ca locuitorii judetului Constanta sa fie mult mai greu afectati de Covid decat c
5
2
O mare vrajeala asa zisa asta pandemie...
1
8
s-o crezi tu. Ai sa vezi la vara , o gramada de bugetari cu vochere de vacanta ,moca.
4
2
se mai duce drq pe litoral 2 ani de acum incolo.
0
0
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
2
0
Dobrogeni sunt izolati,desfiintati taxa de poduri Dunarene pentru Dobrogea!
4
0
De acord cu ideile. Dar mai invata gramatica, mai nene!!...
4
1
urmarea-ti stirile internationale, afla-ti ca guvernatorul New York-ului, a decretat stare de urgenta si a rechizitionat, hoteluri, campusuri studentesti, sali de sport, nave spital, la noi nu este cazul, iar vre-o trei batalioane de geniu au ordin sa construiasca in 10 zile doua spitale de 10000 de locuri, plus spitale mobile ale armatei. Asa ca fiecare se descurca cum poate. Dupa posibilitati. Mai priviti si dincolo de lungul nasului, ca oricum in hotelurile alea din Mamaia anul asta o sa cante cucuveaua, ca turism ioc in vara asta.
6
5
Erau bagati in izolare si erau paziti.. Asa se vor plimba pe strazi..Vad o gramada de dobitoci care posteaza obscenitati.. Comentarii dupa chipul lor..
6
3
Categoric NU, ciorditorii, parazitii , pe care ii aduce de afara sant toti infestati, nu numai din Italia dar clar si din avion. Si in care spitale ii interneaza, cadrele medicale n-au echipamente, contamineaza si pe ei, si va fi tragediile de la Suceava, Bucuresti. E un haos total la nivelul conducatorilor tarii si judetului.
8
2
Sa foota pe ma-sa care a fost cu ideea asta "buna"!
7
3
Demisia urgent!!!!!!
5
4
cum sa fie o masura buna cand aduci 1500 de oameni cu f mare risc sa fie purtatori de visrus intr-un singur loc. DAca din cei 1500 sa zicem 300 au nevoie de terapie intensiva? Se blocheaza tot sistemul sanitar din judet. Normal si umanitaf ar fi fost sa fie repartizati cate 200-300 in centre mari din tara: Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov, Bucuresti si Constanta. Foamea de bani, prostia, coruptia si incompetenta au facut ca deciziile sa se ia pe orice alte considerente decat siguranta oamenilor.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614