REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că Laura Codruţa Kovesi este vinovată de acuzaţiile care i se aduc?

Credeţi că Laura Codruţa Kovesi este vinovată de acuzaţiile care i se aduc?

Replica API 8 martie 2019 | 17:07 265

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine din Europa mai krede PSD-ul? Mai prosti si mai penibili? Pana si cersetorii sunt mai intelesi dekat voi in Europa. PSD incaseaza suturi in fund peste tot. Lumea buna va evita , va ignora , au sila de voi. Sunteti virusii jegului din toate societatile . Sunteti imaginea coruptiei. o sa ajunga numele vostru drept indicator la nivel European al luptei contra coruptiei ,raului si urii. Vor apare indicatoare cu numele vostru si mesajul ,,asa nu,,
16
0
muie de la PSD alias europeanu ai fost resuscitat ?Te -au scos din starea de zombi ? Ti-au bagat cacat in vena si te-au muit pana ce ai inceput sa-ti deversi prostia pe aici.Tot nu te-ai mai saturat de cat iti muiesc astia familia ? Iti place,esti pervers hastag drogat! Sa o iei la muie de la tot pesedeul si sa le mananci cacatul cu toata familia !
8
12
@15:23 : unu e un bosorog basit care, fiind tractorist la origini a facut stefan gheorghiu la seral. Muie cu cacat unu manipulator bolsevic, muie dragnea infractorul, muie pesede !!! Iar vasile sa-mi linga cacatul !
9
8
Kodruta handbalista a facut politie politica,a mazilit o buna parte din oamenii de afaceri romani nu straini,a umplut puscariile cu incomozi,a deservit interesele mafiei din strainatate ce a volatilizat economia Romaniei,in spatele ei stau interese f mari dar nu pt romani DNA a fost inventat pt a supune justitia ,a creat metote prin care orice roman de la taran la senator,premier...poate fi arestat,intimidat,controlat prin metode diabolice... Prin DNA Romania a devenit oficial colonia servicillor secrete straine..
6
15
Eu zic sa aiba incerdere in justitie!!! Sau sa-si pregateasca un bilet doar dus pt Costa Rica
8
14
SUNT SIGUR CA TOTI CEI CARE AU VOTAT NU , SUNT : HOTI , PROSTI , MINCINOSI , LEPRE SOCIALE . PE SCURT : PNL ___ USR ___ PMP , JIGODIII ,,
2
15
Daltonistule votant PSD, esti prost de dai in gropi. Toti cei mentionati de tine in comentariu sustin PSD pentru ca ii tine in libertate, iar daca ajung in inchisoare ii elibereaza Sinistrul Justitiei.
14
3
Ce aveti cu mamica noastra?...Ea era sefa noastra de nebunii si golanii.Sa nu va mai legati de ea ca atunci a ti incurcat o...Ea este chiar nevinovata cu toate ca am primit ordine de la ea sa paradim prostimea.
6
15
MJUIE PSD!
27
6
pentru astia care tot jigniti votantii PSD ,acum daca aveti o scoala profesionala absolvita pe la Hyperion sau alta scoala care mai da moca diplome , aveti IQ de va plesneste neuronul? Va put parintii si bunicii?Bai jegurilor chiar nu va este rusine ? Nu va uitati la voi ca cei mai multi sunteti agresivi fizic si in limbaj ,hoti,talhari, proxneti ,drogati curve ,doar nu pensionarii stau pe centura, sparg bancomate ,talharesc la drumul mare !Cam astia sunteti neo liberalilor, useristi sau pemepisti .Sper sa nu castigati alegerile ,sa ne fereasca al de sus de prostul care stie carte!
8
20
Poate va ajuta Dumnezeu sa fiti anchetati de asta pe care o laudati ca zeita a justitiei. Marea majoritate isi da pareri ca la fotbal. Au ajuns toti semi analfabetii sa comenteze acte ale justitiei. Risul lumii.Daca n-ar fi de plins.
4
17
Prostii ale mafiei comuniste.Florea este hirtia juridica cu care Dragnea si camarila se sterg la fund.
20
7
Prostii care au raspuns DA sigur sunt votanti PSD pe o punga de faina si un litru de ulei. Idiotii tin cu dintii de functia jegului de Dragnea, fara sa stie pe ce lume traiesc.
25
14
Facaturi pentru razbunare
23
12
Este vinovata cu siguranta,dar mai vinovati sunt cei care au propulsat-o acolo de unde a facut oribilitati si ticalosii. Cei care s-au folosit de muierea asta sunt cei mai rai si vinovati. Instrumentele de tortura fara tortionari sunt doar piese de muzeu. Kovesi fara restul ticalosilor ar fi ramas o simpla procuroare de mana a saptea prin Sibiu,poate chiar s-ar fi apucat de cultivat varza ,nu ar fi ajuns unde este acum. Era mai bine si pantru ea si pentru sutele de oameni nevinovati distrusi.
16
20
Toti cu dosare facute de Dna au furat si au fugit in lume unde-si cheltuie banii si rid de noi cit de prosti sintem !---Cei care au furat si sint in tara au ramas cu banii in schimbul a citorva luni de puscarie
22
7
Ils ne sont pas pret a penser a toi sucant des bites et t en ptenant plein le cul.Alors qu est ce t a pris de dire que tu lui sucerai le couilles de Dragnea
3
8
S-a lucrat cu materialul clientului asa precum au fost porezentate documentele pe BITV de Sorina Matei.
5
16
@15:46 : vezi cum te obligi la linsul cacatului meu ? Ala moale ! Si-i dai limbi bogate codrutei care o sa-i muiasca pe hotii dragnea si spagoveanu. Familia ma-tii s-o iei in pula daca mai ai, nespalatule !!! Nu vezi ca de la atata lins puti a cacat ??? Muie dragnea vitamina d malediva, muie pesede !!!
21
14
Suge pula...cei de sub mine cum ar fi ...11:3 ; 19:44 ;9:20, pensionar limbist al rozetei mele,mari puli,emil taragotistul sa va dau muie de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura.Sa ii sugeti lindicul plin de sperme de la securisti si plin de smac de la pizda nespalata a dnei muista sefa codruta.succesuri fraierilor pofta buna sa va iau familia in pula
10
22
Muie PZD , Muie Replica , ziarul PZD-ului !
29
13
Laura Codruta Kovesi ,isteria prostimii.Popor in delir.V-a dat de lucru Dragnea ,Antena 3 si cu Varanul.Va tine ocupati.Aveti ce "mesteca" mult timp de acum incolo.In timp ce 9 romani isi parasec tara in fiecare ora,Dragnea v-a dat ocupatie.Prostilor.
12
17
O greseala daca a facut,si a facut confirma solutiile din instante,este ff grav!Este clar ca nu accepta greseli in privinta ei,dar daca a facuto si intentionat in manageriatul ei?
8
23
da, sunt convins de acuzatiile aduse si mai sunt si altele ,care inca nu au patruns in spatiul public ,47 plangeri penale au condus la 18 dosare Mai @pensionar esti cumva tovaras cu Visinescu ,Ficior ca dupa cum postezi pe aici esti format la scoala lor prea semeni a politruc ! Asa se explica si de ce il sustii cu ardoare pe Iohannis alt politruc dupa cum se lauda pe la tv !
18
31
Calu asta tb. condamanata pe vita pt. genocidul declansat asupra romanilor care au murit nevinovati fie in puscarie , ex. judecatorului Mustata, fie afara ca fostii primari din Arges, tatal lui G. Popescu sau umiliti cu catuse, ca Olguta Vasilescu. D- na Florea judecati-o drept pt. abuz in serviciu asa cum cerea si ea diviziilor de elita. Sa avem incredere in justitie, deviza Plavanului si a lui Kurvessi.
15
30
O vaca retardata, sustinatorii ei habar n-aveti pe ce lume traiti si nici nu va intereseaza ca bandita asta e in slujba mafiotilor straini care fura Romania. Sunt atatea exemple de afaceri romanesti care au fost inchise de tembela asta si locul lor a fost luat de marile corporatii din Vest. Nimic nu mai apartine romanilor... subsolul, solul si chiar aerul apartine francezilor, germanilor etc... Tara asta de aia e saraca, tembela a inchis toate afacerile romanilor.
28
39
categoric nu, dar acesta este modul de reactie al ciumatilor ce s-au inconjurat de nulitati gata de executare. Dna Kovesi este ca si admisa procuror sef european, primul dosar ptr fraudarea fomndurilor europene sete teldrum, dosarul este in drum spre biroul; dnei Kovesi. Atunci sa te vedem puscariasul UE nu este teleormanul si videle tala iar angajatii UE nu sunt nulitatile, curvele amntii si amantele ce formeaza clanul de hoti si borfasi ce incearca sa puna stapanire pe tara- nu veti reusi nenorocitilor decat sa ajungeti dupa gratii
39
22
am vazut eu cu ochii mei cum codruta a luat spaga de la soros cu conditia sa-l futa in gat pe dragnea. Inca nu a reusit dar folosinduse de cinstea si reputatia lui ghita cred ca se poate. Multa muie cu cacat dragnea vitamina d malediva, muie pesede !!!
13
35
Replicuto, iar umbli cu tasta pe NU ? Nu iti e clar razboiul hibrid ce afecgteaza Romania cu ajutorul tradatariolor pusi EXACT acolo uncde romanii nu vor ramine FARA TZARA ?
24
6
Obiectivele ei trasate de afara au fost decimarea clasei politice si inlocuirea celor scosi din joc cu securisti in acelasi timp cu distrugerea afacerilor romanesti prin arestarea oamenilor de afaceri romani.Cate multinationale sau afaceri straine au fost deranjate de DNA,strainii din Romania nu fac coruptie?La acuzatiile care i se aduc trebuie adaugata si inalta tradare.Pe astea nu le vedeti?
22
27
este ciudat ca sustinatorii PSD-ALDE au acces la internet pentru a vota... Duie Mragnea & Co. !!!
31
17
Nu e vinovata. Aia si-au facut dosare singuri si s-au bagat in puscarie ,si-au nenorocit viata si familiiile pentru hobyul lor. Asa le trebuie.
20
33
E nevinovata ,cum a fost si Visinescu.
26
35
mondiala care se da nevinovata,o zdreanta care joaca tare o mincinoasa cum respira.
27
40
Nu! Nu este vinovata.
52
23
Nu e vinovata cunimic doar le titie fundul celor care au papat fonduri europene
46
25

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218